Anahtar Kelimeler: Vali ziyaret ettiler

Vali´yi ziyaret ettiler

Vali´yi ziyaret ettiler

Vali´yi ziyaret ettiler

Vali´ye anlamlı mesaj

Kırıkkale valiliğini ziyaret eden kurum ve kuruluşlara Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şube başkalığı da katıldı. Sivil toplum kuruluşları arasında müstesna bir yere sahip olduğu artık tüm çevrelerce bilinen Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şube başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan başkanlığına Kırıkkale´ye yeni atanan Vali Yunus Sezer´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ZİYARETTE BULUNDULAR

Ziyarette Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Kırıkkale şube başkanı Yusuf Erdoğan; Vali Yunus Sezer´e hayırlı olsun dileğinde bulunarak dernek hakkında bilgi vermesi için sözü TEMAD Kırıkkale şubesi disiplin kurulu Başkanı Fazlı Güventürk´e verdi.

ACIKLAMA YAPILDI

Emekli Astsubaylar adına TEMAD hakkında bilgi veren Fazlı Güventürk konuşmasında ? iki yüzü aşkın faal üyesi ve fahri üyeleri ile birlikte bini geçen sayılarıyla büyük bir aileyiz. Yönetim kurulu üyelerimiz ve onlara desteğini esirgemeyen her üyesi ile bir ve birlik olup emeklilik sonraki yaşamımızda aidiyet duygusunu birlikte yaşayan arkadaşlar grubu olarak birlikteyiz. Bu birlikteliğe her ay düzenli olarak aylık toplantılarını aksatmadan yürüten ve bizlere her türlü projemizde desteğini esirgemeyen kadınlar kollarımız da güç vermektedir. Diğer sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalıştığımız gibi ilimiz genelindeki kurum ve kuruluşlar ile de aynı koordineyi sürdürmekteyiz? dedi.

YAŞARKEN VEFA GÖSTERİLMELİ

Tanıtımın ardından Kırıkkale Valisi Yunus Sezer gerek doğuda hizmet ederken gerekse sonraki görevlerinde Astsubayları iyi tanıdığını beyan etti. Vali Sezer ? sizlere vefa borcumuz var. Ancak genel manada yaşarken vefa borcu hak edenlere pek gösterilmiyor. Bizler biliyoruz ki sizler doğuda batıda ülkenin her bölgesinde görev yapmış, bu devlete bu millete hizmet etmiş kişilersiniz. Sizleri bu hizmetiniz nedeniyle bir kez daha kutluyorum. Sizlere yaşarken vefamızın bir karşılığı olarak her zaman yanınızdayız? şeklinde konuştu. Ziyaret esnasında söz alan yönetim kurulu üyeleri tek tek Vali Yunus Sezer´e hoş geldiniz diyerek; vatan, millet, ezan, devlet için üzerlerine düşecek her türlü konuda göreve hazır olduklarını belirttiler. Ziyaret samimi ve verimli şekilde devam etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false