Anahtar Kelimeler: Vali ziyaret ettiler

Vali´yi ziyaret ettiler

Vali´yi ziyaret ettiler

Vali´yi ziyaret ettiler

Ziyaretlerde bulundular

İYİ Parti-CHP-DP ortak Kırıkkale Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz, önceki gün beraberinde CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık ve Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen ile beraber Vali Yunus Sezer ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´yu makamında ziyaret ettiler.

ZİYARETLER YAPILDI

İYİ Parti-CHP-DP ortak Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ve heyet ile Kırıkkale hakkında görüş alışverişinde bulanan Vali Yunus Sezer, Belediye Başkan adaylarımızın eşit şartlarda yarışacaklarına inanıyorum. Eşit şansa sahipler. Hepsine başarılar diliyorum´ dedi. Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise, üç parti güç birliği yaptık. Halkımızda bu oluşumu sevgi ile karşıladı. Halkımızın da teveccühü ile bu sefer olacak´ şeklinde görüşünü dile getirdi.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ve beraberindeki heyet, Vali Sezer´i ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette seçimin huzurlu geçmesini söyleyen Müdür Çorumlu, Belediye Başkan Adayı Yılmaz´a başarılar diledi. Yılmaz ve beraberindeki heyet, sırasıyla Defterdarlık, Irmak- Kaletepe Vergi dairesi, Tapu, Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak, Tapu Kadostro, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nüfus ve Vatandaşlık il Müdürü ve kurum çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarında başarı diledi. Kurum çalışanları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Yılmaz, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false