Varlı adaylığını açıkladı

Varlı adaylığını açıkladı

Varlı adaylığını açıkladı

Ahmet Varlı yeniden aday

6 ay önce ertelenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimleri için start verildi. 7 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimi için mevcut başkan Ahmet Varlı, yeniden başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

LİSTEMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ

Başkan Varlı, ?Şuanda seçim tarihimiz belli, seçim startını verdik. Toplanmamızın amacım seçimde Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden aday olduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah 7 Nisan´da yapacağımız seçim için biz hazırlıklarımızı tamamladık. Ticaret ve Sanayi Odasında 13 tane meslek grubu var. 13 tane meslek grubunun tamamında seçime gireceğiz. Önümüzdeki günlerde listemizi açıklayacağız.?

BAŞARILAR DİLİYORUM

?Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sergileyeceğiz. Aday olmayı düşünen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Amacımız şehrimizin sanayisine, ticaretine, ekonomisine katkı sağlamak. Aday olacak arkadaşlarımızın bu yeterliliğe sahip olduğuna inanıyorum. İnşallah, seviyeli bir yarışla 7 Nisan günü seçimimizi tamamlayıp inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben yeniden inşallah Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adayım.?

ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK

 ?13 tane meslek grubunda 32 meclis üyesi çıkartıyoruz. 13 meslek grubunda, birkaç tane grubumuzda bir iki arkadaşımızın yerini değiştirdik. Bazı arkadaşları kendi istekleriyle liste dışında bıraktık. Daha başarılı olabileceğini düşündüğümüz yeni bir listeyi herkesle paylaşacağız. 7 Nisan´da şehrimiz için, memleketimiz için güzel bir yarış olur. Listeler üzerinde çalışıyoruz, resmi ilan etmedik ama çalışmalarımızı yaptık. Şuan itibariyle bu listedeki meclis üyesi olan arkadaşlarımızla istişare neticesinde Ahmet Varlı yönetim kurulu başkan adayı, Ömer Akçelik Meclis Başkan Adayı olarak yola çıkıyoruz? diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false