Ve Kırıkkale Belediyesi patlak verdi!

Ve Kırıkkale Belediyesi patlak verdi!

Ve Kırıkkale Belediyesi patlak verdi!

 

Yamalı bohça gibi bütçesi olan, şu ana kadar seçim öncesi verdikleri söz ve vaadler ile projelerin hiç birisini dahi gerçekleştiremeyen Kırıkkale Belediyesi sonunda patladı.

 

 

SONUNDA PATLADI

İddialara göre Kırıkkale Belediyesi bayram öncesi herkese maaşlarına dağıttı ancak ?önceliğimiz? dediği temizlik işçilerine bayram öncesi maaş vermedi. Yamalı bohça gibi bir bütçesi olan, seçim öncesi söz verdiği vaadler ile projelerin hiç birisini şu ana kadar gerçekleştirmeyen, ancak usulsüz ihaleler ve uygunsuz ödemeleri ile sık sık gündeme gelen Kırıkkale Belediyesi ekonomik krize girdi.

 

USULSÜZ HARCAMALAR

Kurum içinde çok sayıda fahiş fiyatlarla kiralandığı bilinen kiralık araçlar bulunuyor. Geçen ay işçisi, malzemesi, yeri ve makineleri belediyeye ait olmak kaydıyla, kendi çok ucuza maledebileceği halde yabancı bir firmaya 1 milyon 900 bin liraya beton bariyer ihalesi işi ile gündeme gelen Kırıkkale Belediyesi´nin ?önceliğimiz? dediği temizlik işçilerine bayram öncesi maaş ödemesi yapmaması tepkiyle karşılandı.

 

SANKİ SADECE KIRIKKALE YAPTI

Şu ana kadar ekonomik kriz gerekçesiyle zaman zaman icra takibine düşen ve bu yüzden tapu bile veremeyen Kırıkkale Belediyesi, iki yıldır sadece park yapıyor, yeşil alan çalışmaları gerçekleştiriyor. Yaptığı parkları ise Türkiye´de eşi benzeri yokmuş gibi anlatıyor. Belediyenin doğal işlerini hizmetmiş gibi gösteren, işçi ücretlerinde de öncelikli davrandıklarını söyleyen yönetimin tüm personele ödeme yaparken, temizlik işçilerine neden maaş ödemediği merak konusu.

 

OLACAĞI BUDUR!

Belediye´nin sıkıştığı ilk anda ?önceliğimiz? dediği, zaman zaman da basına poz verdiği temizlik işçilerini satar gibi bir duruma düşmesi tepkiyle karşılandı. Bir çok kişi şehirde şimdi bunu konuşuyor ve ?Belediye ilk falsoda ?önceliğimiz? dediği işçileri satmış görünüyor. Demek ki, buraya kadarmış. Belediye saçma sapan işlere para harcar ve bunu da kimse sorgulamazsa olacağı budur? diyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı