Anahtar Kelimeler: Vekiller başında

Vekiller iş başında

Vekiller iş başında

Vekiller iş başında

Açıklama yaptılar

Uzun yıllardır devam eden AK Parti halk günü etkinliği 1 Kasım seçimlerin sonuçlanmasının ardından tekrar başladı. Halk günün her zaman devam ettiğini ve halkla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir düzenlenen halk gününde basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalar yaptılar.

İLK HALK GÜNÜ

1 Kasım seçimlerinin ardandan 3 vekil çıkartan Ak parti uzun yıllardır devam eden halk güne başladı. Halk günü etkinliği Kırıkkale Merkez başta olmak üzere ilçelerden de yoğun katılım olurken yeni vekiller halk günü öncesi tebrikleri kabil ettiler.  Halk günü öncesi gazetecilerle de bir araya gelen vekiller. Gündeme dair açıklamalar yaparak Kırıkkale´nin vekilleri olarak tek vücut halinde çalışmalar yapacaklarını ifade ettiler.

ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Halk günü öncesi konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Millet vekil Ramazan Can yatırım müjdesi verdi. Can burada yaptığı konuşmada, ?Oy veren vermeyen herkese teşekkür ederiz biz Kırıkkale´nin vekilleri Kırıkkale´nin hizmet karları olacağız güzel bir sonuç elde ettik 3 vekil ile mecliste Kırıkkale adına çalışmalar yapacağız. Kırıkkale tarih yazdı bu tarih yazarken hepimiz hayırla anılmak istiyoruz. Bu büyük bir başarı küçümsenecek bir başarı değil 7 Haziran ardından 82 binden 105 bin oy aldık. Milletin mesajını almışız uyarısını ve takdiri karşılayarak oylarını kulandı? diye konuştu.

HİZMET EDECEĞİZ

Kırıkkale halkı bu listeye ciddi sahip çıktığını belirten Can, ?Her zaman söylemiştik ilk defa kendi dinamitleri listede yer aldı hep birlikte 3-0 yaptık. Hepimiz parti kurucularıyız millet bizlere sahip çıktı gece gündüz demeden karamsar olmadan 3-0 için çalıştık ve başardık, mazbataların ardından top bizde görev bizde biz hizmet etmeyi şeref kabul ettik. Çok farklı bir tablo ile hizmet edeceğiz? ifadelerini kulandı.

YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Yeni yatarımlar hakkında da açıklama yapan Can, ?Eski SSK hastanesi iki binası yıkım kararı alandı 10 milyonluk yatırım 40 ünitelik Ağız diş sağılığı eski ağız sağlığı yerinde kalacak 8 doktorluk aile hekimi ve hastane uzaklığı önleyeceğiz ve yaşlılarımız, vatandaşımız burada hizmet alacak. Ayrıca  4 tane 122 istasyonu 9 sağlık ocağı teklif edildi bu da memlekete hayırlı olsun.  25 milyonluk yatırım bunlar bu yatırım emeği gecen halk sağılık sağlık il müdürlüğü ve kamu hastaneleri genel sekreterine teşekkür ediyoruz ve inşallah her toplantıda böyle müjdeli haberler vereceğiz? şeklinde konuştu

HİZMET EDECEĞİZ

Can´ın konuşmaları ve yatırım müjdelerinin ardından konuşma yapan Milletvekili Abdullah Öztürk ise yaptığı konuşmada, ? Tarihi bir seçim yaşadık. 3-0 dışındaki sonuç hayal kırıklığı olurdu. Kırıkkale´de 3-0 gururunu yaşıyoruz. Bizler ak partiliyiz ama Kırıkkale vekiliyiz biz Kırıkkale´nin tamamına hizmet edeceğiz. Bu seçimde kazanan kaybeden olmadığını ve 3 vekille hizmet edeceğiz.  Dokuzu bir birine uygun 3 vekiliz 105 bin oy verdi halkımız hep birlikte hizmet gayretinde olacağız?

HALKLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Öztürk ardından Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ise 1988 yılında siyasete girdiğini hatırlatarak yaptığı konuşmada, ?İnanan insanlarla dava insanlarıyla onlarla olmak bize verilen görevi hakkıyla yerine getirmek için gayret gösterdim. Hiçbir zaman plan içinde olmadım almış olduğum görevleri ise her şeyimi ortaya koyarak yapmaya çalıştım gelinen noktada herkese teşekkür ediyorum.   İşimizin zor olduğunu biliyorduk ama imkânsız da değildi bunu hep birlikte başardık liderimize halk sahip çıktı.  Oyumuzu artırmada ilk 15 girdik. İç Anadolu´da ise en çok oyu artıran 3. İl olduk millet kibir tepeden bakmadan hoşlanmıyor vatandaşla içe içe olan vekiller istiyor? ifadelerini kulandı.

ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN

Demir, ?Bizim başımızda genel başkan yardımcımız bakanımız yoktu. Millet bize 105 bin oy verdi bunun kıymetini bileceğiz i bu oyu hizmet vefa olarak ödeyeceğiz yanlışlardan kaçacağız. Görev kargaşasına müsaade etmeyeceğiz herkes kendi işlerini yapacak biz Kırıkkale´yi daha bütün halinde olacağız. Kırıkkale´yi kimse yok sayamayacak omuz omuza olacağız ve işimizi yapacağız, bu seçimde yeni tecrübelerde edindik. Güzel bir kampanya yürüttük Allah herkesten razı olsun.?



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false