Vekiller partide açıklama yaptı

Vekiller partide açıklama yaptı

Vekiller partide açıklama yaptı

Vatandaşı dinlediler

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri partide bir araya gelerek hem vatandaşları dinlediler ve hem de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.

BAŞBAKAN GELİYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, parti il binasında hem vatandaşlarla halk günü yaptı hem de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Referanduma yönelik açıklamalar yapan vekiller, Kırıkkale´de bu konuda çalışmaların artarak devam edeceğini belirttiler. 8 Nisan tarihinde Başbakan´ın miting için Kırıkkale´ye geleceği açıklandı. Kırıkkale´den rekor düzeyde ?evet? oyu beklediklerini söyleyen vekiller, ile yönelik yatırımları da takip ettiklerini belirttiler.

VESAYET DEVREDEN ÇIKIYOR

Kırıkkale AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen programda, gazetecilere açıklamada bulunan Milletvekili Can, Başbakan Binali Yıldırım´ın 8 Nisan´da Kırıkkale´ye geleceğini söyledi. Can, 16 Nisan´da yapılacak anayasa referandum unun Türkiye´nin gelecek meselesi olduğunu belirterek şöyle konuştu:  "Bu, gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceğini ilgilendiriyor. Türkiye bundan böyle istikrarına kavuşmuş olacak. Millet doğrudan kendisini kim yönetecekse onu seçecek. Aracı vesayet kurumları devreden çıkıyor. 7 Haziran´da AK Parti yüzde 41 oy almasına rağmen hükümeti kuramadı ve ciddi problemler yaşandı. Kırıkkale´de inşallah Türkiye´de rekor kıracak iller arasında olacak diye umut ediyorum." İl Başkanı Mürsel Akçay da her hafta cuma günü kente gelerek vatandaşların sorunlarını dinleyen milletvekillerine teşekkür etti. Daha sonra milletvekilleri gelen vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli