Anahtar Kelimeler: Vekiller partide buluştu

Vekiller partide buluştu

Vekiller partide buluştu

Vekiller partide buluştu

Halk günü yaptılar

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir vatandaşlarla buluştu.

PARTİDE TOPLANTI YAPTILAR

AK Parti  Kırıkkale Milletvekilleri  Ramazan Can ve Mehmet Demir vatandaşlarla buluştu. Kırıkkale  AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen programda, gazetecilere açıklamada bulunan Can, fırsat buldukça her hafta cuma günü halkla buluşma toplantılarına katıldıklarını ve vatandaşın sorunlarını dinlediklerini söyledi. Can, 16 Nisan´a kadar anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin ne getirdiğini anlatacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

?FARKLI BİR TÜRKİYE OLACAK?

"Biz kendi doğrularıma inanıyoruz. Bu sistem milletimizin geleceği için çok önemli. Çocuklarımıza ve gelecek nesillere kurumsal manada bir demokratik  Türkiye hediye edebilmek için önemli bir aşama diye düşünüyoruz.  Türkiye ekonomik istikrarı siyasi istikrarla beraber kazandığında başına hep işler gelmiş.  Türkiye 2002  AK Parti iktidarına kadar param parça bir yapıdaydı. Siyasi iktidar olmayan yerde ekonomik istikrar yoktur. 16 Nisan´dan sonra inşallah  Türkiye farklı bir  Türkiye olacak.  Türkiye´de güneş daha farklı doğacak. Seçimlerden sonra kaos ortamı beklenmeyecek. Kimse bu değirmene su taşıyamayacak. CHP bürokratik bir partidir. Ülkenin bürokrasisine sahip çıkan bir partidir. O nedenle bürokrasi burada iflas edeceği için tüm bürokratik engeller kalkıp milletten yana tavır konacağı için bu sistemde CHP o yüzden karşı çıkıyor. Ama bu son bağırmalarıdır diye düşünüyorum."

DESTİCİ´YE DESTEK AÇIKLAMASI

Can,  Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı  Mustafa Destici´nin, halk oylamasında "Evet" oyu kullanacaklarını açıklamasına ilişkin de "mübarek olsun" değerlendirmesinde bulundu. Milletvekili Demir de  Türkiye´nin önündeki süreci güzel bir şekilde atlatacağını belirterek,  Kırıkkale´nin halk oylamasında yüksek bir destek vereceğini beklediklerini kaydetti. Daha sonra milletvekilleri ve İl Başkanı Mürsel  Akçay, gelen vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli