Anahtar Kelimeler: istifa görevden alma

Ya istifa ya görevden alma!

Ya istifa ya görevden alma!

Ya istifa ya görevden alma!

Partide önemli gelişmeler olacak!

AK Parti İl Başkanlığında önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olması bekleniyor. Darbe sonrası partide istifa veya görevden alma olayları yaşanacağı öne sürülüyor.

TEREDDÜT ETMİŞLER!

Başarısız darbe girişimi sonrasında Türkiye genelinde kamu kurumlarında ne kadar cemaat üyesi varsa görevden alınıyor. Aynı durum AK Parti içinde de yapılıyor. Partiye sızan veya daha önce alınan cemaate yakın isimlerin görevden alınması veya istifa etmesi için çalışma başlatıldığı haberleri geliyor. İddiaya göre darbenin olduğu gece ve ertesi gün parti binasında il başkanı Mürsel Akçay´ın daveti üzerine toplantı yapıldı. Toplantıya katılmakta tereddüt eden bazı isimlerin aynı şekilde meydandaki demokrasi nöbetine de katılmakta tereddüt gösterdikleri ileri sürüldü.

İKİ ÖNEMLİ GELİŞME

Hatta bu isimlerden bazılarının ?Can güvenliğimizi kim sağlayacak?? diye sorduğu ifade ediliyor. Bunun üzerine il başkanının bu isimler için istifa dilekçesi istediği, istifa etmemeleri durumunda görevden alınacaklarını söylediği konuşuluyor. Bir önemli gelişme ise darbe öncesinde aranan bazı cemaat mensubu iş adamlarının avukatı olan parti yöneticilerinin de istifa veya görevden alma süreci yaşayacakları belirtiliyor. Bunlarla ilgili önümüzdeki günlerde gelişme yaşanması bekleniyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false