Anahtar Kelimeler: kongre deklarasyon

?Ya kongre Ya deklarasyon!?

?Ya kongre Ya deklarasyon!?

?Ya kongre Ya deklarasyon!?

 

Kırıkkalespor´da neler oluyor?

Türk Metal Kırıkkalespor 2´nci Başkanı Mürsel Öcal, Türk Metal Kırıkkalespor hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Ya yönetim Kurulu toplanıp Kongre yapacak ya da bugünden itibaren yasal süreç başlatacaklarını söyledi.

GİRİŞİMLERİMİZ OLDU

Türk Metal Kırıkkalespor 2. Başkanı Mürsel Öcal Türk Metal Sendikası Düğün Salonunda bir basın toplantısı düzenleyerek TM Kırıkkalespor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Öcal, ?Uzun yıllar sonra şampiyon olduk. Sevincimizi yaşayamadan bir sürü sorunlar çıktı. Bu sıkıntıların yaşanmasında birilerinin amacı vardı ama biz yalnızca Kırıkkalespor´u seviyoruz. Biz bir sendika olduğumuz için profosyönel ligde destek veremiyoruz. Bunun içinde bazı sponsor girişimlerimizde bulunduk. Çalışmalar yaptık. Sponsorlarında şehrin büyükleri de bizden bazı istekleri oldu. Bizden çok iyi bir yönetim oluşturmamızı istediler. Ben bugün Kırıkkalespor´um için askerliğimi yapacağım. Ben kulüp başkanına verdiği destekler için teşekkür ediyorum fakat bu kongre olacak? şeklinde konuştu.

ÇARESİNE BAKIN DİYEBİLİR

Mürsel Öcal açıklamasının devamında ?Bırakın bu şehrin önünü açalım. Bu şehir 2. lige çıksın esnafımız para kazansın. Beklentim bu. Bizim daha doğru düzgün tesisimiz yok. MKE başınızın çaresine bakın derse biz nereye gideceğiz. Bunu da diyeceklerdir. Şimdiye kadar bizim iş bankasında ki hesabımıza 1 Milyon 126 bin lira para yatmış. Utkum inşaat 43 bin lira para verdi ayrıca 71 altın da vereceğini söyledi. Vural Han grup 5 bin lira verdi. Ayrıca 20 bin lirada şampiyonluk primi vereceğini söyledi. Ali Rıza Koçoğlu 15 bin lira verdi. Recep Uzelli 30 bin, Carmine hotel 5 bin, tosunlar 5 bin tl kulübe katkıda bulundu. ?´diye konuştu.

SPONSORLUKLAR KAÇMASIN

Türk Metal Kırıkkalespor´un 410 Bin TL´ye yakın borcu olduğunu belirten Öcal, ?15 Bn lira futbolcuların maç başı alacakları, 40 bin lira kazan maçı primi, 26 bin lira as spor mağazası, 10 bin lira SSK borcu, 8 bin 500 Tl kredi kartı borcu, 4 bin 550 lira kasap borcu şampiyonluk primini katmıyorum. Şampiyonluk primini en azami olarak düşünürsek 410 Bin TL´ye yakın borcumuz var. Büyüklerimiz kulüp başkanımıza gelecek ile ilgili kendisi ile planlarının olmadığını belirtti. Kendileri de bir süre müsaade istedi ve yarından (bugün) itibaren yönetim kurulu toplanmadığı taktirde yasal işlem başlatacağız? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false