Anahtar Kelimeler: Yağış hayatı durdurdu

Yağış hayatı durdurdu!

Yağış hayatı durdurdu!

Yağış hayatı durdurdu!

Bir anda başladı

Parka yıldırım düştü!

Kırıkkale´de yaklaşık 15 dakika süren şiddetli yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bu arada Celal Bayar Parkı´na yıldırım düştü.

YAĞMUR FELÇ ETTİ

Kırıkkale´de yaklaşık 15 dakika süren şiddetli yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kırıkkale´de öğlen saatlerinde aniden başlayan yağış etkili olurken, merkezdeki caddeler göle döndü. Özellikle Zafer Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde şiddetli yağmur dolayısıyla taşan su giderleri caddeleri su ile doldururken,  Kırıkkale halkının ve caddeyi kullanan araçların hareket etme kabiliyetini engelledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan insanlar, mağazaların tenteleri altına ve duraklara sığındı. Yağmurun dinmesiyle sokaklardaki sular çekilmeye başladı.

CELAL BAYAR´A YILDIRIM DÜŞTÜ

Kırıkkale´nin Bahşılı İlçesinde bulunan Celal Bayar parkında dün yaşanan doğa olayı yürekleri ağza getirdi. Etkili olan yağmur nedeniyle parka yıldırım düştü. Celal Bayar parkında gelişen Yıldırım düşmesi sonucunda bir ağaç büyük bir yara alırken, olay yerine gelen ekipler hemen güvenlik önlemleri aldı. Olayda can kaybının yaşanmaması tek teselli oldu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false