Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur HABERKALE´ye konuştu

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur HABERKALE´ye konuştu

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur HABERKALE´ye konuştu

?HALKIMIZ BİR YERLERE YAKIŞTIRIYOR?

Kırıkkale Belediyesi´ne aday mı değil mi?

Kırıkkale´nin son yıllarda en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesinin Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Belediye´nin çalışmaları, hedefleri, projeleri ve özellikle kendisinin siyasi düşünceleri konusunda HABERKALE´ye özel açıklamalarda bulundu.

ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR YAPTI

HABERKALE İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ile söyleşi yapan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Belediye olarak ilçeye yönelik çalışmaları, projeleri, programları, hedefleri ve kendisinin çok konuşulan siyasi düşüncelerini anlattı. İlçe olarak çok hızlı büyüdüklerini ve bunun gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Ahmet Sungur, başta alt yapı solmak üzere tüm gerekli çalışmaları yapmaya gayret ettiklerini vurguladı.

YÜKSEK BİR RAKAMLA SEÇİLDİM

Ahmet Sungur, ?Yahşihan ilçemiz en hızlı gelişen ve sürekli büyüyen bir ilçe. Belediye olarak bu büyümeye göre bir çalışma içindeyiz. Alt yapı başta olmak üzere gerekli tüm hazırlıkları ve çalışmaları yürütüyoruz? dedi. Sürekli büyüyen bir ilçenin Başkanı olarak göz önünde olduğuna işaret eden Başkan Sungur, ?Ben yüzde 58 gibi yüksek bir rakamla başkan seçildim. 1300 fark attım en yakın rakibime. Bunu düşünerek ve buna göre ilçe sakinlerimizin teveccühüne layık olmaya çalışıyoruz? dedi.

HALKIMIZ LAYIK GÖRÜYOR

Adı sürekli siyasette olan ve Kırıkkale Belediyesi´ne aday olup olmayacağı sıkça konuşulan Başkan Ahmet Sungur, bu konudaki sorulara ve beklentilere HABERKALE aracılığıyla cevap verdi. Sungur, bu konuda açıklama yaparak, ?Benim siyasi geçmişim, babam da siyasetten biri olduğu için ve şehrin sosyal hayatında olduğumdan ötürü halkımız bizi bir yerlere sürekli yakıştırıyor. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız ?bizim belediye başkanımız böyle olmalı? diyor. Geçmişimize de bakarak düşünüyorum ve bugün bu sayede buralardayız diyebiliyorum? dedi.

BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM!

Sungur, bu yöndeki yakıştırmaların kendisini elbette  ettiğine işaret ederek, ?Bizim ilçemiz çok hızlı büyüyor ve gelişiyor. Ben yüzde 58 gibi yüksek bir oy oranı ile başkan seçildim. En yakın rakibime 1300 fark attım. Böyle bir konumdayım. Ben Kırıkkale Belediye başkan adayı değilim. Mehmet saygılı benim abimdir herzaman yanındayız bize desteklemek düşer  bundan sonra hayatımın herdöneminde siyasetin içinde olacağım ?? dedi.

PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ

AK Parti´de liste olarak kendisine yakın isimlerin aday olduğunu belirttiğimiz Başkan Ahmet Sungur, bundan sonraki seçimlere kadar durumun ve kendi pozisyonunun ne olacağına yönelik sorumuza, ?Ben sayın belediye başkanları ile bu işin bayraktarlığını yapıyorum. Elimizden geleni yapmak bizim görevimiz. Partimizin emrindeyiz. Yahşihan Belediyesi ve diğer ilçelerde partimizi üst düzeye çıkarmak için çaba gösteriyoruz ve göstereceğiz? dedi.

İLÇE HIZLI BÜYÜYOR

Siyasi olarak bu görüşlerini HABERKALE aracılığıyla kamuoyuna ileten Başkan Ahmet Sungur, reel olarak da çalışmaları konusunda önemli bilgiler verdi. İlçeye yönelik hedefleri, proje ve programlarını anlatan Sungur, ilçenin 7 yılda çok gelişme kaydettiğini ve çehresinin de buna bağlı olarak değişme gösterdiğini vurguladı. Sungur, ilçeyi daha da geliştirmek için bir takım çalışmaları olacağının altını çizdi. (SÜRECEK)

YARIN: İLÇEYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

İLÇENİN ÖNEMLİ PROJELERİ



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false