Anahtar Kelimeler: Yahşihan EVET diyor

Yahşihan ?EVET´ diyor

Yahşihan ?EVET´ diyor

Yahşihan ?EVET´ diyor

Yahşihan´da görkemli miting

Kırıkkale Üniversitesince 2. Uluslararası Savunma Sanayi Sempozyumu için ilimize gelen adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yahşihan´da vatandaşlar ile buluştu. Bakan Bozdağ, 16 Nisan´da yapılacak olan referandumda Yahşihanlıların oyunun rengini soruncu, Yahşihanlılar hep bir ağızdan ?EVET´ diye bağırdı.

TERÖR ÖRGÜTLERİ BELLİDİR

Gösterilen büyük ilgilden memnuniyetini gizleyemeyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yaptığı konuşmada ?Ben yürüdüğüm yola bakarım ama yoldaki yoldaşlarıma, elini tutacağım, gözüne bakacağım, darda zorda kaldığımda yardım edecek, yardım edeceğim kişilere de bakar yola öyle çıkarım? diyen Bozdağ, şöyle konuştu: ?Öyle çıkmamız lazım. Ama şimdi bakın bam başka şeyler yapıyorlar. Saadet Partisi kalkmış orada ?hayır´ diyor. Ben de diyorum merhum Necmettin Erbakan kabrinden kalksa bu Temel Karamalloğlu´nun yakasından tutar mı tutmaz mı? ´28 Şubat´ı bana yapan bu CHP´dir ve Avrupa´nın zihniyeti bellidir, bu terör örgütleri bellidir. Milli Görüş´ün yolu bu yol değildir? şeklinde konuştu.

TÜRKEŞ KABRİNDEN KALKSA

Bakan Bozdağ, ?Siz kimin yolundan gidiyorsunuz. Sizi gidi siziler.´ der miydi, demez miydi? Ben soruyorum merhum Alparslan Türkeş kabrinden kalksaydı, ?bugün Devlet Bahçeli´yi yiyeceğiz´ diye terör örgütleri ile FETÖ ile kol kola gezip kendini milliyetçi ülkücü zannedenlere dönüp demez miydi ?Ne zamandan beri milliyetçiler, ülkücüler terör örgütleriyle bir olup kardeşlerini yemek için aynı yolda yürüyorlar´. Ben size böyle mi öğrettim´ der miydi demez miydi? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a ve Bahçeli´ye düşmanlık için Apo ile yan yana durmayı içine sindiriyor, öbürleriyle yan yana durmayı sindirmiyorlar. Ne biçim bir mide bu? Böyle bir milliyetçilik olur mu? Varsa böyle milliyetçi değilim kardeşim? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false