Yahşihan Festivale hazırlanıyor

Yahşihan Festivale hazırlanıyor

Yahşihan Festivale hazırlanıyor

Zara´lı festival yapılacak

 

 

 

Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ?3. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Festivali´ 27 Eylül´de başlıyor.

 

 

ZARA KONSERE GELİYOR

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesinde gün boyunca çeşitli kültürel etkinlikler yapılacak. Yoğurt´u ile ünlenen Yahşihan´da şimdiden festival heyecanı yaşanıyor. Yahşihan Belediyesi´nin geleneksel hale getirdiği ?3. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Festivali´ 27 Eylül´de başlayıp aynı gün sona erecek. Festivalde sürpriz sanatçıların yanı sıra ünlü ses sanatçısı Zara sahne alacak.

 

MEYDANDA YAPILACAK

Yahşihan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı´nda başlayacak olan festivalde ilk olarak yerel sanatçılar sahne alacak. Halk oyunları gösterisinin ardından yoğurt yarışması ve fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilecek. Saat 21.00´da ise Zara sahne alacak. Festival daha sonra havai fişek gösterileri ile sona erecek.

 

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, bu yıl 3´nücüsü düzenlenecek olan Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Festivali´ne tüm Kırıkkale ve Yahşihan´lı hemşerilerini davet ederek, ?Festivalimiz 27 Eylül´de başlayıp aynı gün sona erecek. Festivalimizde çeşitli etkinliklerimizin yanı sıra ünlü ses sanatçımız Zara sahne alacak. Tüm halkımız davetlidir? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli