Yahşihan teşkilatı sıkı çalışıyor

Yahşihan teşkilatı sıkı çalışıyor

Yahşihan teşkilatı sıkı çalışıyor

16. toplantıyı yaptılar

Ak Parti Yahşihan İlçe Teşkilatı 16. yönetim kurulu toplantısını adeta gövde gösterisine dönüştürdü.

TOPLANTI YAPILDI

Yahşihan Ak Parti İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısını geniş bir katılımla yaparak Anayasa halk oylaması öncesi adeta gövde gösterisi yaptı. Toplantıda rutin yönetim kurulu toplantısının dışına çıkılarak, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Belediye Meclis üyeleri,İlçe Başkanı Hüseyin Şenol ve asil ve yedek yönetim Kururlu üyeleri ve Ak Parti Kırıkkale İl Teşkilatını bazı yönetim kurulu üyeleriyle yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, teşkilat olarak bölgelerinde en yüksek evet oyu alacaklarını söyledi.Belediye Başkanı Ahmet Sungur´da Yahşihan´daki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak,ekip olarak referandum için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.Ak Parti SKM Başkanı İsmail Yaman ise referandum çalışmalarının nasıl yürütüleceği konusunda açıklamalarda bulundu.

GENİŞ KATILIM OLDU

AK Parti Yahşihan İlçe Teşkilatının 16´ncı yönetim kurulu toplantısı adeta gövde gösterisine sahne oldu. Yahşihan Yenişehir´de Belediyeye ait sosyal tesiste yapılan toplantıya oldukça geniş katılım oldu. Toplantı her hafta Salı günü yapılan normal yönetim kurulu toplantısının dışında, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Belediye meclis üyeleri, Ak Parti ilçe teşkilatının 40 kişilik asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İl Teşkilatı SKM Başkanı İsmail Yaman, Yahşihan koordinatörü Emin Bekeç ve Ak Parti eğitimcisi İlyas Sözeri´nin katılımıyla gerçekleştirildi.

BİLGİ VERİLDİ

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, 16´ncı yönetim kururlu toplantısını yaptıklarını belirterek? Çok şükür görevi devraldığımız 3 aydan beri hiçbir toplantımızı aksatmadık. Göreve geldiğimizde ilçe teşkilatımızın Genel Merkezimiz nezdindeki puanı çok düşüktü. Şu anda çalışmalarımız sayesinde puanımız yüzde 93 seviyesine geldi. İnşallah referandum içinde yoğun bir çalışma temposu uygulayarak Ak Partimizi layık olduğu en üst seviyeye taşıyacağız? dedi.

REFERANDUM HAZIRLIĞI

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise yaptığı konuşma, Yahşihan´daki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, ?Çok şükür teşkilatımız ile ilçemiz için omuz omuza çalışıyoruz. Allah beraberliğimizi daim etsin inşallah. Referandum için gece gündüz çalışacağız. Her birimiz bulunduğumuz konum ve görevde elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Referandum çalışması için belediye olarak elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz? dedi. Toplantının sonunda Ak Parti Kırıkkale İl Teşkilatı SKM Başkanı İsmail Yaman ile Eğitimci İlyas Sözeri referandum çalışmalarının nasıl yürütülmesi konunda bilgi aktardı. Toplantıda Ak Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi ve Yahşihan Koordinatörü Emin Bekeç´te hazır bulundu.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli