Anahtar Kelimeler: Yahşihan kişiye iftar yemeği

Yahşihan´da 10 bin kişiye iftar yemeği

Yahşihan´da 10 bin kişiye iftar yemeği

Yahşihan´da 10 bin kişiye iftar yemeği

Sungur herkesi iftarda buluşturdu

KIRIKKALE´nin Yahşihan ilçe belediyesi tarafından 43 ili birbirine bağlayan kavşak noktasında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında düzenlenen ´Birlik ve Beraberlik İftarı´ programında 10 bin kişi birlikte oruç açtı.

KALABALIK BİR İFTAR

KIRIKKALE´nin  Yahşihan ilçe belediyesi tarafından 43 ili birbirine bağlayan kavşak noktasında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında düzenlenen ´Birlik ve Beraberlik İftarı´ programında 10 bin kişi birlikte oruç açtı. Belediye Başkanı  Ahmet Sungur, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduklarını söyledi. İftar programında konuşan  Yahşihan Belediye Başkanı  Ahmet Sungur, katılan herkese teşekkür ederken, "Biz 8 bin 500 kişilik bir hazırlık yapmıştık, ama katılım 10 bini buldu. Ufak tefek kusurlarımız oldu, herkes hakkını helal etsin.

SUNGUR´DAN AÇIKLAMA

Birlik ve beraberlik iftarlarında kimse kimsenin kusuruna bakmaz, ama önümüzdeki iftarlarda daha büyük katılımlı iftarlar düzenleyeceğiz. Zaten biz bu iftarları yapıyorduk, 800 civarında öğrenci kardeşimize yönelik günlük iftarlar düzenliyorduk. Bugün biraz daha geniş katılımlı yaptık. Herkesin de bayramını şimdiden kutluyorum. Birlik beraberlik içerisinde, huzur ve kardeşlik içerisinde bir bayram diliyorum" dedi.

BERABERLİK GÖSTERİSİ

AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Abdullah Öztürk, "Vatandaşımız burada beraberliğimizi, bir olduğumuzu en güzel şekilde gösteriyor. Sayın başkanımız burada referandum öncesi bir miting yaptı, sanki büyük vilayetlerdeki bir miting gibi kalabalıktı. Tabii burada elhamdülillah Ramazan´ın son günleri olmasına rağmen yoğunluklarımızın olmasına rağmen sanki il günmüş gibi bir iştirak var. Ben buraya katılanlara da teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu ki bu büyük organizasyondan yüzünün akıyla çıkan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

SUNGUR´A TEŞEKKÜR

Ramazan ayının önemine dikkat çeken  AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Mehmet Demir ise konuşmasında, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmayı beraberinde getiren mübarek bir aydır. Bugün, bu güzel iftarı tertip eden hepimizi bir araya getiren  Yahşihan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false