Anahtar Kelimeler: Yakayı verdiler

Yakayı ele verdiler?!

Yakayı ele verdiler?!

Yakayı ele verdiler?!

Kocaeli´nde kapkaç yaptılar

Kırıkkale´de yakalandılar!

Kocaeli´de, banka ve tapu müdürlüğünden çıkanları takip ederek kapkaç yapan iki şüpheli Ankara ve Kırıkkale´de düzenlenen operasyonla yakalandı.

İLGİNÇ BİR OLAY

Kocaeli´de, banka ve tapu müdürlüğünden çıkanları takip ederek kapkaç yapan iki şüpheli Ankara ve Kırıkkale´de düzenlenen operasyonla yakalandı. 27 Ekim tarihinde Dilovası´nda yaşanan olayda, bankadan çıkan 49 yaşındaki A.U.´yu 2 şüpheli takibe aldı. A.U.´nun aracını yol kenarında durdurmasını fırsat bilen 19 yaşındaki Ş.M. ve 18 yaşındaki S.M. içerisinde 300 bin TL bulunan çantayı çaldı. Ş.M. ve S.M., 14 Kasım tarihinde Darıca´da Tapu Müdürlüğü´nden çıkan B.E.´yi takip etti. B.E. otomobilini bir dükkanın önüne park ederken, para dolu çantayı araçta bırakarak arkadaşının yanına gitti. Otomobilin camını kıran 2 kişi içerisinde 65 bin TL para bulunan çantayı çaldı.

ADLİYE´YE SEVK EDİLDİLER

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayların gerçekleştiği yerlerdeki güvenlik kamerası ve Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarını incelemeye aldı. Şüphelilerin kapkaç olaylarının ardından başka illere gittiklerini belirleyen polis, Ş.M.´yi Ankara´da, S.M.´yi ise Kırıkkale´de düzenlediği operasyonla yakaladı. İki zanlının aynı suçlardan 20´den fazla sabıkası bulunduğu öğrenilirken, Kocaeli´ye getirilen 2 şüpheli Gebze Adliyesi´ne sevk edildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli