?Yalnız değilsiniz? çalışması

?Yalnız değilsiniz? çalışması

?Yalnız değilsiniz? çalışması

Hastanede program yapıldı

Gençlik Spor Bakanlığının açmış olduğu ?´Genç Gönüllüler Sende Gönül Ver´´ projesi kapsamında, Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticiliği koordinatörlüğün de ?Yalnız Değilsiniz? etkinliğine Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, İdari Hizmetler Başkanı Fatih Özkan, Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Tekin Akça, Koordinatör Müdür Yardımcısı Ali Uluyüz ile proje kapsamın da üye öğrenciler katıldı.

ZORLUK ÇEKMESİNLER

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Mustafa Boyabatlı yaptığı açıklamada, ?Hastanemize muayene olmak için gelen yabancı uyruklu hastalarımızın daha kolay muayene, tetkik ve tedavi olmaları maksadıyla dertlerine tercüman olacak yabancı dil bilen, yardımsever gönüllü öğrencilerinin katkısıyla yapılan bu proje yurt dışından gelen ve ülkemizde yaşayan yabancı uyruklu hastalarımızın  hastanede zorluk çekmemeleri için hazırlandı? dedi.

HİZMET VERMEKTEYİZ

Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Tekin Akça ise ?Türkiye, son yıllarda sağlık alanında büyük bir ivme yakaladı. Yurtdışından çok sayıda hasta, tedavi olmak için artık Türkiye´nin yolunu tutuyor  ve ülkemizin çoğu illerinde yaşayan göçmen ve yabancı uyruklu  hastalar  mevcut olup bu kapsamda, Gençlik Spor Bakanlığımızın   Genç Gönüllüler Sende gönül Ver projesi ile   Yabancı dil  özelikle  Arapça, İngilizce, Farsça  gibi  dil bilen genç Gönüllü arkadaşlarımız ile  bir ay boyunca  gelen hastalarımıza kendi dillerinde tercümanlık yaparak hastaların daha iyi muayene olması ve Doktorlarımız ile daha sağlıklı görüşmeleri sağlanıyor. Yabancı uyruklu hastalarımıza Yalnız Değilsiniz  sizin yanınızdayız hizmeti vermekteyiz? diye konuştu.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Koordinatör Müdür Yardımcısı Ali Uluyüz de açıklamada bulunarak, ?Birinci planda tuttuğumuz hasta memnuniyeti anlayışı ile bu projemiz, yabancı misafirlerimizin hastanemize geldiklerinde danışma, kayıt, tedavi gibi süreçte kolaylık sağlamasını amaçlamaktadır? dedi. Projeye Desteklerini esirgemeyen Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı ve Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Tekin Akça ya  ve proje öğrencilerine teşekkür etti.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false