Anahtar Kelimeler: Yarar Bahçeli görüştü

Yarar Bahçeli ile görüştü

Yarar Bahçeli ile görüştü

Yarar Bahçeli ile görüştü

 

Bahçeli Kırıkkale´yi istiyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ın AK Parti lehine çekileceğine dair söylentiler üzerine Yarar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü ve Bahçeli´nin kendisine ?Siz işinize bakın. Çalışmalarınıza devam edin. Sizden Kırıkkale´yi istiyorum? dediğini aktardı.

İDDİALAR ÇÜRÜTÜLDÜ

Kırıkkale gün boyu bir dedikodu ve iddia ile çalkalandı. İddiaya göre MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, riskli görünen Kırıkkale´de AK Parti adayı lehine çekilecekti. Herkes bu iddiayı konuşurken, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. Ardından MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye ulaşarak konuyla ilgili bir görüşme yaptı ve Bahçeli´nin kendisine söylediklerini kamuoyuna aktararak paylaştı. Haberkale´ye konuyla ilgili açıklama yapan Yarar, o iddiaları çürüttü.

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Çekilme iddialarının olmadığını ve böyle bir durumun söz konusu dahi olmayacağını belirten Yarar, ?Bu iddialar bize yola çıktığımızdan bu yana devam ediyor. Bizim zaten ilk günden bu yana en büyük handikapımız bu oldu. Bir yanan seçim çalışmalarımızı devam ettirirken, öbür yandan da bu iddiaları çürütmeye ve değerli hemşehrilerimize çekilme gibi bir durumumuzun söz konusu olmadığını anlatmaya çalışıyoruz. Bugün bu iddialar zirve yapınca Sayın Genel Başkanımızla konuyla ilgili bir görüşmemiz oldu? dedi.

YARAR GÖRÜŞMEYİ ANLATTI

Yaptığı görüşmeyle ilgili bilgi veren Yarar, 2Sayın Genel Başkanımıza bu iddialarla ilgili durumu aktardık ve konuyu izah ettik. Sayın Genel Başkanımız, ?Ben sizlere güveniyorum. Siz çalışmalarınıza devam edin. Siz bu dedikodulara değil, işinize bakın. Ben sizden Kırıkkale´yi istiyorum? dedi diye konuştu ve görüşmeyi bu şekilde aktardı. Bahçeli´nin bu konuda net bir tavır sergilediğini ifade eden Yarar, çekilmeye dair dedikoduların asılsız olduğunu ve Genel Başkan´dan aldıkları talimatla seçime daha bir şevkle asılacaklarını belirtti.

YIPRATMA VE ALGI ÇALIŞMASI

Yarar´la ilgili bu iddia yeni değil. Yarar´ın adaylığını ilan etmesinden bu yana bu iddia sürekli gündeme getiriliyor. İddianın sebebi konusunda da Yarar ve MHP´nin güçlü olduğu için gücünü zayıflatmaya yönelik bir propaganda ve algı çalışması olduğu konuşuluyor. Artık u konudaki kanaatler kesinleşmiş durumda. Yarar´ın gücünü zayıflatmak için bu konuda bir çalışma yapıldığı açıkça görülebiliyor. Yerel seçimde güç üretemeyen kesimlerin MHP ve adayını yıpratarak güç kazanmaya çalıştığı ifade ediliyor.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli