Anahtar Kelimeler: Yarar iddialı geliyor

Yarar iddialı geliyor

Yarar iddialı geliyor

Yarar iddialı geliyor

Çalışma sözü verdi

İşadamı Serdar Yarar Kırıkkale Belediye Başkanlığı adaylığı için aday adaylık başvurusunu kısa süre önce yaptı. İl Başkanlığı önünde toplanan Kırıkkalelilere seslenen MHP´li aday adayı Yarar ?Belediyecilik akıl ile memleket sevdası birleştirilerek yapılmalıdır. Bu ilkeyle ortaya koyduğumuz ?Üretken Belediyecilik? anlayışı, kendi kendine yeten bir Kırıkkale idealini hayata geçirmek için önemli bir fırsattır? diye konuştu.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinin yaklaşması partilerdeki hareketliliği artırıyor. Aday adaylığı konusunda Kırıkkale´de en aktif partilerden birisi olan MHP´de işadamı Serdar Yarar aday adaylık başvurusunu bir süre önce yaptı. MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Serdar Yarar, üretken belediyecilik sözünü verdi. Beraberindeki kalabalıkla Ankara Caddesi, Zafer Caddesini takiben yapılan yürüyüşle MHP İl binasına geçen İşadamı Yarar, burada İl Başkanı Erdal Baloğlu ve teşkilat yöneticileriyle karşılandı. İşadamı Yarar´ın Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusu dosyasını teslim alan MHP İl Başkanı Baloğlu, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM

İl Başkanlığı önünü dolduran hemşerilerine seslenen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar ?2019 Yılında yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde; önce Cenab-ı Allah´ın izni, sonra siz değerli Kırıkkaleli hemşerilerimin teveccühü ve aziz dava arkadaşlarımın desteği ile Milliyetçi Hareket Partisi´nden Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. Yıllardır ülkücü hareket içerisinde yetiştim. Orta öğretim yıllarında okul başkanlığından, Ülkü Ocakları başkan yardımcılığına, en son olarak da Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2003 yılında başladığım ticari hayata, bugün binlerce kişinin çalıştığı şirketler grubumla devam etmekteyim. Cenab-ı Allah´a şükürler olsun ki; bugün karşınıza Milliyetçi Hareket Partisi´nden Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı olarak çıkmanın onurunu ve gururunu yaşamaktayım. Sevgili hemşerilerim; talip olduğum görevin kutsallığının ve büyüklüğünün farkındayım. Ancak ülkemizin ve Kırıkkale´mizin içerisinde bulunduğu bu zor duruma kayıtsız kalamadığımdan, Saygıdeğer liderim Dr. Devlet Bahçeli Beyin de ifade ettiği gibi ?Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben´ ilkesinden yola çıkarak bu önemli göreve talip olmuş bulunmaktayım?.

BU GÖREVE TALİBİM

Kırıkkale´mizin birçok sorunu bulunmaktadır. Bir cumhuriyet şehri olan Kırıkkale´miz yerel yönetimlerden maalesef yeterli hizmeti alamamıştır. Hepinizin de bildiği üzere; yol sorunu, üst ve alt geçit eksikliği, çarpık kentleşme, içme suyu problemi, altyapı yetersizliği, yeşil alan ve park eksikliği, imar problemleri ve ulaşım ile otopark konusunda yaşanan aksaklıklar gibi birçok sorunu vardır. 14 yıldır verilen onca söze rağmen maalesef bu sorunların hiçbiri giderilmemiştir. Kırıkkalemizin sorunlarına yeni sorunlar eklemek için değil, varolan sorunları çözmek, ilimizi yaşanılabilir bir şehir haline getirmek, belli bir grup ya da zümrenin değil, Kırıkkale´de yaşayan her vatandaşımızın Belediye başkanı olmak için bu göreve talibim. Şehrimizin sorunlarının farkındayım. Bu sorunları nasıl çözeceğimizi ve şehrimizi layık olduğu seviyeye nasıl getireceğimizi biliyorum.

DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT

Üniversitelerimizden onlarca akademisyen, bilim adamı ve geniş bir proje çalışma ekibi ile Kırıkkale´mize ait öncelikli çözülmesi gereken 40 sorunun tespiti ve bunların çözümüne yönelik 40 proje taslağımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bu eserimiz şehrimizin Kültürel, sosyal ve ekonomik yönden kalkınmasına öncülük edecektir. Belediyecilik akıl ile memleket sevdası birleştirilerek yapılmalıdır. Bu ilkeyle ortaya koyduğumuz ?Üretken Belediyecilik? anlayışı, kendi kendine yeten bir Kırıkkale idealini hayata geçirmek için önemli bir fırsattır. Üretken belediyecilik anlayışıyla Kırıkkale´mizi daha yaşanabilir bir kent, ortaya koyduğumuz sosyal ve ekonomik projelerle Kırıkkale´de yaşayan hemşerilerimizi daha mutlu insanlar haline dönüştüreceğiz. Ekonomik atılımlarla binlerce hemşerimize iş imkanı sağlayarak, ilimizin kalkınma hamlesini başlatacağız. Şehrimizi modem bir Kent görünümüne kavuşturacağız.

HUZURLARINIZDA SÖZ VERİYORUM

Bu ilkelerle çıktığımız yolda; siz değerli hemşerilerimin ve aziz dava arkadaşlarımın duaları ve destekleri ile adaylık müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Adaylık benim gibi bu kutlu davaya inanmış, Ya Allah Bismillah diyerek yola çıkmış hangi ülküdaşıma nasip olursa olsun; Ülkem, Davam ve partim için bütün gücümle çalışacağıma huzurlarınızda söz veriyorum. Bu kararımın ülkemize, milletimize, Kınkkalemize ve partimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum. Buraya gelerek bizleri onurlandıran, gelemeyip de gönlü bizlerle birlikte olan saygıdeğer hemşerilerime ve aziz dava arkadaşlarıma saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum? dedi.

 

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli