Anahtar Kelimeler: Yarar iddialı açıklamalar

Yarar´dan iddialı açıklamalar

Yarar´dan iddialı açıklamalar

Yarar´dan iddialı açıklamalar

 

Tüm projelerini anlattı

?Hayalimizdeki belediyeciliği yapacağız?

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar MHP´nin üretken belediyecilik sloganı ile yerel yönetimlere talip olduğunu söyledi. Yarar ?Hayalimizdeki belediyeciliği yapacağız? dedi.

GAZETECİLERLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Serdar Yarar merkez seçim ofisinde düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yarar öncelikle MHP´nin üretken belediyecilik anlayışının Kırıkkale´de uygulanacağını söyledi. Yol arkadaşları ile birlikte bir hayallerinin olduğunu belirten Yarar 75 günden bu yana sahada olduklarını söyledi. Hayallerindeki belediyeciliği uygulamak üzere yaklaşık iki aydan bu yana hayalindeki belediyeciği hayata geçirecek projeler üzerinde çalıştıklarını bildirdi .

LAF OLSUN DİYE YAPILMADI

Serdar Yarar 40 başlık altında hazırladıkları projelerin aslında beş yıl önce düşünülmüş ve bugün hayata geçirilmek üzere vatandaşın bilgisine sunamla aşamasına getirildiğini kaydetti. Sadece projelerin vatandaşa sunulması aşamasına getirilmesi için iki ay çalışıldığını belirten Yarar ?Projeleriniz üretken belediyecilik anlayışının bir ürünü olacak. Hazırladığımız projelerimiz projemiz varda onları açıklayalım diye hazırlanmış projeler değil. Aslında temelini beş yıl önce oluşturduğumuz ve Kırıkkale´mizin geleceğine yön verecek şekilde ve saha ve alan çalışması sonucu tespit ettiğimiz ve ana başlıklar halinde belirlediğimiz ve yaklaşık iki ay süreyle üzerinde titizlikle çalıştığımız projeler? dedi.

YAPACAKLARIMIZI ANLATIYORUZ

Saha çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Serdar Yarar yaklaşık 75 gündür sahalarda olduklarını merkez ile birlikte Kırıkkale´de gitmedik mahalle çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamak kaydıyla cadde cadde, sokak sokak gezerek yapacaklarını anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Gezdikleri tüm cadde ve sokakları resimlediklerini ifade eden Yarar gördüğümüz eksiklikleri kayıt altına aldıklarını bildirdi. Gittikleri her yerde kendilerine büyük bir teveccüh olduğunu bildiren Yarar projeler dahilinde yaşanılabilir bir şehir için tüm imkanların zorlanacağını söyledi. 40 başlık altında hazırlanan ve uygulamaya konuşacak olan projelerin aslında belediyenin asli görevleri dışında istihdam ve belediye bütçesini fazlaca zorlamayacak projeler olduğunu da kaydetti. Anketlerden birinci çıktıklarını ifade eden Yarar 31 Mart gecesi gülen taraf kendilerinin olacağını söyledi.

DESTEĞİMİZ DAİMA SÜRECEK

Seçim ofisindeki kahvaltıya katılan Milletvekili Halil Öztürk ise MHP´nin iktidar olduğu belediyelere bakıldığında üretken belediyeciliğin en güzel ördeğinin sergilendiğinin görüleceğini söyledi. Kırıkkale´de de bu anlayışın uygulanacağını belirtti. Belediye Başkan adayı Serdar Yarar´ın daima yanında olduklarını belirten Öztürk MHP´nin tüm kurum ve kuruluşları ile sahada olduğunu söyledi. Milletvekili olarak parti teşkilatı, il ilçe teşkilatları ile birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. İl başkanı Erdal Baloğlu da MHP olarak birilerini eleştirerek bir yerlere varmaya çalışmak yerine yapacaklarını anlatarak bir şeyler kazanmayı tercih ettiklerini bunun için sahada yapacaklarını anlatarak seçmenin gönlünü kazandıklarını söyledi. Anketlerin de bunu işaret ettiğini belirtti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli