Anahtar Kelimeler: Yardım ları yola çıktı

Yardım TIR´ları yola çıktı

Yardım TIR´ları yola çıktı

Yardım TIR´ları yola çıktı

 

Yardımlarg önderildi

Yardımeli Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından toplanan yardım tırları Suriye´nin Halep kentine ulaşması için yola çıktı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan yetkililer, yaşanılan bu zulme sessiz kalamayacaklarını ifade ettiler.

YARDIM TOPLANDI

Yardımeli Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ve Türkiye genelinde bazı şubelerde toplanan yardımlar yerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Sadık Danışman, ?Halep´te yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek, Halep´te ki ve Suriye´nin çeşitli bölgelerinden evlerini terk etmek zorunda kalarak göç eden mülteci kardeşlerimize ulaştırmak üzere organize ettiğimiz İnsani Yardım Konvoyumuzu yola çıkartmak için buradayız? dedi.

YARDIM AÇIKLAMASI

Danışman, ?Başta İstanbul olmak üzere Ankara, Antalya, Bartın, Bursa, Diyarbakır, Kırıkkale, Kütahya, Kocaeli, Kayseri, Kahramanmaraş, Sivas, Samsun, Konya, Sakarya, İzmir, Malatya, Manisa,  Şanlıurfa, Van illerimizden aynı anda İnsani Yardım TIR´larımızla yola çıkıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Suriye´de sistematik bir şekilde gerçekleştirilen katliamı dünya, televizyon ekranlarından izlemekle yetindi. BM ve Batı dünyası Esed ve işbirlikçilerinin Halep´te gerçekleştirdiği bu katliam karşısında üç maymunu oynadı? ifadesinde bulundu.

YAKTILAR YIKTILAR

Danışman, ?Zalimlerin Suriye´ye, Halep´e uyguladıkları zulüm ile başta Esad´ın zalim ordusu, işbirlikçileri ve yaşananlara seyirci kalan batı ülkeleri olmak üzere ırkçılar, mezhepçiler, insani ve ahlaki hiçbir kural tanımayan, insanlıktan nasibini alamamış katiller ve caniler. Halep´te Kadın Çocuk-Bebek-Yaşlı-Hasta-Engelli demeden ağır silahlar ile uçaklardan attıkları varil bombaları ile kimyasallar ile Halep´i ve Halep´te yaşayanları katlettiler, yaktılar, yıktılar? şeklinde konuştu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false