Anahtar Kelimeler: Yaren Lanet isimli kitap

Yaren´den ?Lanet? isimli kitap!

Yaren´den ?Lanet? isimli kitap!

Yaren´den ?Lanet? isimli kitap!

Kırıkkaleli hemşehrimiz Yaren Altunışık´in ?lanet? isimli kitabı yayına hazırlanıyor.

KİTABI YAYINA HAZIR

Herdem Yayınevi tarafından baskıya hazırlanan kitabın Ocak ayında raflardaki yerini alacağı duyuruldu. Kitap hakkında şu bilgiler verildi. ?Yazarımız Yaren Altunişik´in kaleme aldığı "LANET" isimli kitabımız Ocak ayında raflardaki yerini buluyor..."Doğduğumuz, büyüdüğümüz şehrin hikâyesini biliriz değil mi? Şu an oturduğumuz sıradan mahallede kaç yüzyıl öncesinde kim bilir neler olmuştur. Onun şehrinin fantastik bir geçmişi vardı. İnsanlara sürekli tehdit oluşturan, gözü hiçbir şeyi görmeyen, sürekli aç, doymayan ve her defasında daha da fazlasını isteyen vampirler yatıyordu Mystic Falls´ın geçmişinde. Yıllarca yıktılar, döktüler ve şimdi hâlâ buradalar. Hâlâ etrafta dolanıyorlar ama bu sefer daha sakinler. Kimse fark edemiyor aralarında dolaştıklarını.

Jenna´nın sıradan insanlar sandığı iki kardeş, bir anda hayatına girivermişlerdi kızın. Kız onlarla yeni tanıştığını zannederken, üstü örtülmüş bir geçmişleri olduğu kimin aklına gelirdi? Onlar duygusuzdu insanlara göre. Acımasız, kalpsiz, canavar... Peki, insanlar o vampirlerden deli gibi kaçarken, Jenna´nın onlardan birine âşık olması ne kadar normaldi?" Dostluk ve Dayanışmayı Paylaşarak Çoğaltıyoruz...?

TAKİPÇİSİ ÇOK FAZLA

2002 Ankara doğumlu olan Yaren Altunışık, yazmaya kısa hikayelerle başladı. Hikayelerini ise internet üzerinden okuma sitelerinden paylaştı. 1 yıl gibi kısa bir sürede 50 bin takipçi kitlesine ulaşan Yaren okuyucularının artması ile eserlerini daha profesyonel bir şekilde okuyucularına ulaştırmaya karar verdi. Lanet isimli eser de bu sayede ortaya çıktı. Yaren Altunışık, Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık´ın yeğeni olarak da tanınıyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false