YAŞAM HASTANESİ GÜZELLİK MERKEZİ´NDEN DEV KAMPANYA

YAŞAM HASTANESİ GÜZELLİK MERKEZİ´NDEN DEV KAMPANYA

YAŞAM HASTANESİ GÜZELLİK MERKEZİ´NDEN DEV KAMPANYA

Güzellik Merkezi´nde

yüzde 60´a varan indirim

 

 

Yaşam´dan Lazer Epilasyon Kampanyası

 

 

Yaşam Hastanesi bünyesinde Doç. Dr. Pınar Özuğuz hekimliğinde Cildiye Polikliniğinde açılan Güzellik Merkezi Lazer Epilasyon Kampanyası başlattı. Kampanya süresince Lazer Epilasyon uygulamalarında yüzde 60´a varan indirimler uygulanıyor.

 

İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Kırıkkale ve çevresinde ilk kez bir hastanede tam donanımlı Güzellik Merkezi açıldı. Yaşam Hastanesi´nde Doç. Dr. Pınar Özuğuz gözetiminde Cildiye Polikliniği bünyesinde açılan Güzellik Merkezi uygulamaları ile adından söz ettirirken, şimdi de başlatılan kampanya ile dikkat çekiyor. Güzellik Merkezi bünyesinde Lazer Epilasyon uygulamalarında kısa bir süreliğine yüzde 60´a varan indirimler uygulanıyor. Güzellik Merkezi´nde Velüx Tarama Laser ile güzelliğinize güzellik katmanız mümkün.

 

DOÇ. DR. ÖZUĞUZ BİLGİ VERDİ

Son teknoloji cihazlardan Velüx Tarama Lazer ile etkin epilasyon yapılabiliyor. Ayrıca Ozon Tedavisi ve cilt bakımı gerçekleştiriliyor. Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Pınar Özuğuz, Güzellik Merkezi olarak kısa bir süreliğine kampanya başlattıklarını ve uygulamalarda yüzde 60´a varan indirimler gerçekleştirdiklerini söyledi. Doç. Dr. Özuğuz, "Hastanemizde son teknoloji cihazlar ile bir süredir gerçekleştirmekte olduğumuz uygulamaları daha geniş kesimlere yaymak ve Kırıkkalelilerin bundan faydalanmalarını sağlamak için kampanya başlattık. Kısa bir süreliğine devam edecek olan kamyanyamızda lazer uygulamalalarımızda yüzde 60´a varan indirimler mevcut" dedi.

 

İŞTE KAMPANYA FİYATLARI

Bir süre devam edecek olan kampanya süresince 6 seanslık uygulamalardan Tüm Vücut Paket Uygulamasında (Tüm Bacak, Tüm Kol, Koltuk Altı ve Genital) ücret 1390 TL olacak. Altın Paket Uygulamasında (Tüm Bacak, Yarım Kol, Koltuk Altı ve Genital) ücret 1270 TL olacak. Gümüş Paket Uygulamasında (Tüm Bacak, Koltuk Altı, Genital) ücret 1030 TL olacak. Bronz Paket Uygulamasında (Yarım Bacak, Yarım Kol, Koltuk Altı, Genital) ücret 910 TL olacak. Eko Paket Uygulamasında (Yarım Bacak, Koltuk Altı, Genital) ücret 670 TL olacak. Mini Paket Uygulamasında (Koltuk Altı, Genital) ücret 310 TL olacak. Tüm Yüz Uygulamasında ücret 120 TL olacak. Ayrıca, Tek Bölge Seans Uygulamasında Tüm Bacak ücreti 150 TL, Tüm Kol ücreti 75 TL, Genital ücreti 40, Koltuk Altı ücreti 25 TL olarak uygulanacak.

 

TAKSİT İMKANI DA VAR

Tüm bu uygulamalarda kredi kartına taksit imkanı da mevcut. Açıklanan fiyatların mevcut fiyatlardan yüzde 60 indirim yapılarak belirlendiği ifade edildi. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin hastane ile iletişime geçmeleri önerildi. İletişim olarak hastaneye gelip kayıt yaptırmak mümkün. Ayrıca hastanenin 0 318 212 50 70 numaralı telefonundan da bilgi alınabiliyor. Uygulama bir süre böyle devam edecek. Hastane yönetiminin kısa bir süre önce hastane bünyesinde oluşturulan, son teknoloji cihazlar ile donatılan Güzellik Merkezi´nden faydalanmaları maksadıyla böyle bir kampanya başlattıkları vurgulandı. Uygulaması başlamış olan kampanyaya ilginin daha ilk günlerden yüksek olduğu gözleniyor.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli