Yaşam Hastanesi´nde Ramazan öncesi büyük yoğunluk yaşandığı gözleniyor

Yaşam Hastanesi´nde Ramazan öncesi büyük yoğunluk yaşandığı gözleniyor

Yaşam Hastanesi´nde Ramazan öncesi büyük yoğunluk yaşandığı gözleniyor

Ramazan öncesi yoğunluk

Sağlıkta da Ramazan hazırlığı

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi, yeni yerinde ve yeni binasında en yoğun günlerinden birini yaşadı Pazartesi günü. Bir çok kişinin Ramazan ayı öncesinde sağlık kontrolünü yaptırdığı gözleniyor.

DİKKAT ÇEKİCİ YOĞUNLUK

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi sağlık alanında Kırıkkale´ye gerçek anlamda yeni bir soluk getirmiş gibi görünüyor. Hastanede Ramazan ayı öncesinde Pazartesi günü müthiş bir yoğunluk dikkat çekti. Bir çok kişinin Ramazan öncesinde sağlık kontrollerini yaptırdığı, bunun için de zaman kaybını ortadan kaldırmak amacıyla Yaşam Hastanesi´ni tercih ettiği gözleniyor. Günü oldukça hareketli yaşayan Yaşam Hastanesi hekimleri ve personeli yoğunluğun Ramazan ayı öncesi yaşanmasının dikkat çekici olduğunu belirttiler.

YAŞAM TERCİHİ

Genelde bir çok kişinin oruç tutup tutamayacağını fiziksel olarak öğrenmek için tansiyon, şeker ve kolesterol gibi ölçümlerini yaptırdığı, oruçlu iken sağlık sorunu yaşayıp yaşamayacaklarını tesbit etmeye yönelik girişimde bulunduğu gözlendi. Kan, idrar ve mikrobiyolojik testlerin çabuk yapılması, sonuçların da kısa sürede elde edilebilmesi, MR, Tomografi, Efor ve Röntgen gerektiren özel çekimlerin de gün içinde yapılıp sonuçların çabuk elde edilmesi nedeniyle bir çok kişinin Yaşam Hastanesi´ne geldiği görüldü.

EK TEDBİRLER ALINDI

Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bayram Işık, Ramazan dolayısıyla Kırıkkalelilerin sağlık sorunu yaşamamak için tetkiklerini mutlaka yaptırmalarını önerdi. Dr. Bayram Işık, ?Sağlık ihmale gelmez. Oruç da dinimizin gerektirdiği bir ibadettir. Ramazan öncesi sağlık tetkikinde bulunmakta yarar var? dedi. Yaşam Hastanesi´nin bu hafta boyunca Ramazan dolayısıyla yoğunluk yaşama ihtimalinin yüksek olması nedeniyle hastane yönetimi bununla ilgili tedbirler aldı ve vatandaşlara yardımcı olacak uygulamalar başlattı. Vatandaşların işlemlerini kısa sürede yapmalarını sağlamak için kayıt işlemlerinde personel takviyesi yapıldığı gözlendi. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli