YAŞAM HASTANESİ´NDEN KIRIKKALELİLERE JEST

YAŞAM HASTANESİ´NDEN KIRIKKALELİLERE JEST

YAŞAM HASTANESİ´NDEN KIRIKKALELİLERE JEST

Cildiye´de fark ücreti alınmıyor

Fark ücreti kaldırıldı

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi yeni binasında sağlık hizmetlerini yeniliklerle sürdürüyor. Hastanenin Cildiye Polikliniğinde fark ücreti artık alınmıyor.

FARK ÜCRETİ KALDIRILDI

Sağlık hizmetlerine hastane olarak Nokta Mevkii´ndeki yeni binasında devam eden Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi, yeni uygulamaları adından söz ettirerek dikkat çekmeye başladı. Yaşam Hastanesi´nde Cildiye Polikliniğinde fark ücreti kaldırıldı. Hastanede Cildiye Polikliniğinde bir süre fark ücreti alınmayacak. Cildiye Uzmanı Doç. Dr. Pınar Özuğuz hekimliğinde yürütülmekte olan Cildiye Polikliniği hizmetleri fark ücreti olmadan devam edecek.

NELER YAPILABİLİYOR

Cildiyede Sedef Hastalığı, Sivilce, Leke, Siğiller, Egzemalar, Deri Enfeksiyonları, Kaşıntı, Ürtiker gibi dermatolojik rahatsızlıkların yanında Botoks, Dolgu, PRP, Mezoterapi, Peeling hizmetleri verilebiliyor. Cildiye Uzmanı Doç. Dr. Pınar Özuğuz, Kırıkkalelilere Cildiye konusunda böyle bir uygulamaya gittiklerini söyledi ve bunun Kırıkkalelilere bir jest olacağını belirtti. Cildiye konusunda Kırıkkalelilerin ihtiyaç duyacakları sağlık hizmetlerinin Yaşam Hastanesi´nde karşılanacağı bildirildi.

YENİLİKLERİMİZ SÜRECEK

Hastane yönetimi konuyla ilgili açıklamada bulunarak, ?Yeni binamızda hastane olarak Kırıkkaleli hemşehrilerimize ve bölgemize sağlık hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Değerli hemşehrilerimize sağlık hizmetleri konusunda sürprizlerimiz, kolaylıklarımız ve jestlerimiz olacak. Cildiye Polikliniği ile bunu başlatmış bulunuyoruz. Bu poliklinikte bir süre fark ücreti almadan sağlık hizmetlerine devam edeceğiz? dedi.

AKADEMİSYEN HEKİM

Cildiye Polikliniğinden sorumlu Doç. Dr. Pınar Özuğuz akademisyen bir hekim olarak dikkat çekiyor. Buna da vurgu yapan ve cilt sağlığının önemine dikkat çeken hastane yönetimi, ?Cildiye Polikliniğindeki sağlık hizmetlerimizi akademisyen bir hekim olan Doç. Dr. Pınar Özuğuz´la yürütmekteyiz. Biliyoruz ki herkesin en değerli giysisi cildidir. Cildiniz Yaşam Hastanesi´nde uzmanına emanettir? dedi. Cildiye için doğrudan hastaneye gelip kayıt yaptırılabileceği gibi 212 50 00 numaralı telefonla da iletişime geçilebileceği açıklandı. 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli