YAŞAM HASTANESİ´NE ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN DE HASTA GELMEYE BAŞLADI

YAŞAM HASTANESİ´NE ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN DE HASTA GELMEYE BAŞLADI

YAŞAM HASTANESİ´NE ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN DE HASTA GELMEYE BAŞLADI

YAŞAM, bölge hizmeti vermeye başladı

Yaşam Hastanesi sağlık turizmine katkı sağlıyor

Nokta Mevkii´ndeki yeni yerinde sağlık hizmetini sürdüren Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi artık bölge hizmeti vermeye de başladı. Hastane, Kırıkkale´de sağlık turizmine katkı sağlıyor.

BÖLGEMİZDEN HASTA GELİYOR

Kısa bir süre önce hastane olarak Nokta Mevkiindeki yeni binasında sağlık hizmetine başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi bulunduğu bölgeye de hizmet vermeye başladı. Güçlü bir hekim kadrosu, donanımlı sağlık ekipmanları ve personeli, üç ayrı ameliyathanesi ve 200 civarında personeli ile sağlık hizmetini sürdüren hastane Kırıkkale´de sağlık turizmine katkı sağlıyor. Bir aylık süre zarfında hastaneye çevre il ve ilçelerden de hasta gelmeye başladı. Özellikle Yozgat, Yerköy, Kırşehir, Kaman ve Kalecik´ten çok sayıda hasta geldiği gözleniyor.

HEKİMLER VE HASTANEYE İLGİ ARTIYOR

Bu il ve ilçelerden gelen hastalar basın, internet medyası ve sosyal medya aracılığıyla hekim ve hastane konusunda bilgi sahibi olduklarını ve sağlık için Yaşam´ı tercih ederek Kırıkkale´ye geldiklerini söylüyorlar. Yaşam Hastanesi´nde özellikle Kadın Hastalıkları, Psikiyatri, Ortopedi, Dahiliye, Üroloji, Fizik Tedavi Merkezi, Göz Poliklinikleri ve hekimlerinin bölgeden hasta çekmeye başladıkları görülüyor. Yaşam Hastanesi´ne gelen bölge halkının Kardiyoloji, Cildiye, Nöroloji ile Beslenme ve Diyet Poliklinikleri ve hekimleri konusunda bilgi alarak bu poliklinikler ve hekimlerle de ilgilendikleri gözleniyor.

TAM DONANIMLI HASTANE

Hastanenin kısa sürede bu seviyeye gelmesi hekimler ve hastane yönetimini sevindirirken, ilerleyen zamanda bunun daha da artacağı düşünülüyor. Buna göre de poliklinik ve hekim kadrosunun genişleyeceği belirtiliyor. 8 bin metrekarelik bir alanda kurulu olan hastane 3 ayrı ameliyathane, 75 yataklı servis, 15 yataklı yoğun bakım ünitesi, 4 yataklı yenidoğan çocuk ünitesi, tam donanımlı fizik tedavi merkezi, MR, Tomografi, Ultrasyon üniteleri ve görüntüleme merkeziyle sağlık hizmetlerini sürdürüyor. Hastanede 20´den fazla hekim görev yapıyor. Tam donanımlı bir Acil Servis´le hizmetlerini sürdüren hastane acili 24 saat faal olarak çalışıyor.

HASTANE KADROSU GÜÇLÜ

Hastanede Dr. Bayram Işık Genel Cerrah, Mesul Müdür ve Başhekim olarak görev yapıyor. Dr. Şenol Önder Göz Hastalıkları Uzmanı ve Mesul Müdür Yardımcısı, Dr. Mehmet Öncel Genel Cerrah, Dr. Emrah Topbaş Üroloji Uzmanı, Dr. Abdulkadir Yanartaş Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Bülent Yıldız Dahiliye-İç Hatalıkları Uzmanı, Dr. Kürşat Sayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Kadir Fırat KBB Uzmanı, Dr. Kenan Dedeoğlu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Dr. Ahmet Salih Yazar Çocuk Hatalıkları Uzmanı, Dr. Yıldız Kök Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Alparslan Akkurt Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Dr. Ahmet Keçecioğlu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Arslan Öcal Kardiyoloji Uzmanı, Dr. Cihan Kutluca Radyoloji Uzmanı, Dr. Çiğdem Karaer Acil Hekim, Doç. Dr. Pınar Özuğuz Cildiye Uzmanı, Dr. Fatma Bayram Acil Hekim, Dr. İbrahim Yılmaz Psikiyatri Uzmanı, Dr. Mustafa Tuncer Mavuş Dahiliye Uzmanı, Dr. Naim Ulusan Enfeksiyon Hatalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı, Dr. Özlem Latife Yılmaz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Doç. Dr. Yakup Türkel Nöroloji Uzmanı, Ecem Arslan Diyetisyen olarak görev yapıyor.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli