Anahtar Kelimeler: Yaşam kalitesi artacak

Yaşam kalitesi artacak

Yaşam kalitesi artacak

Yaşam kalitesi artacak

Köylere destek

Keskin Özel İdare Müdürü Halil Dinçsor, KÖY-DES kapsamında köylerin daha modern, yaşanabilir yerler hale geldiğini ve amaçlarının köyden göçün önüne geçip vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak olduğunu ifade etti.

 TOPLANTI YAPILDI

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 yılı Birlik Meclisi olağan  toplantısı  Keskin Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında Kaymakamlık Konferans Salonu´nda tüm köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantı, İlçe Özel İdare Müdürü Halil Dinçsor´un  açılış konuşmasıyla devam etti .

DAHA MODERN OLACAK

Dinçsor, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2019 yılı bütçesi ile 2018-2019 yılı yatırım programları hakkında bilgi verdi. KÖY-DES kapsamında köylerin daha modern, yaşanabilir yerler hale geldiğini ve amaçlarının köyden göçün önüne geçip vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak olduğunu ifade etti. Kaymakam Köken, toplantıya katılan tüm köy muhtarlarının talep  ve sorunlarını dinleyerek, köylerin sorunlarıyla yakından ilgilenildiğini, yol yapımı, temiz içme suyu, kanalizasyon  ve diğer hizmetlerin bütçe imkanları doğrultusunda aralıksız devam ettiğini söyledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false