Anahtar Kelimeler: Yaşam yeni hekim

Yaşam´a yeni hekim

Yaşam´a yeni hekim

Yaşam´a yeni hekim

Op. Dr. Serbest göreve başladı

Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü´nde Op. Dr. Gülsüm Yıldız Serbest göreve başladı.

HASTA KABUL EDİYOR

Kırıkkale´de sağlık sektöründeki çalışmaları ile dikkat çeken ve ilgi merkezi olan Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirerek yoluna devam ediyor. Hastaneden yapılan açıklamada Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü´nde yeni bir hekimin göreve başladığı duyuruldu. Bu bölümde bayan hekim olarak Op. Dr. Gülsüm Yıldız Serbest Yaşam´da göreve ve hasta kabul etmeye başladı.

BAYAN HEKİM TALEBİ

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. Serbest, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde asistan hekim olarak görev yaptı. Daha sonra sırasıyla Kırklareli Devlet Hastanesi, Bursa İnegöl Devlet Hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde hekim olarak çalıştı. Kırıkkale´yi bilen birisi olarak dikkat çeken Op. Dr. Serbest, bundan sonra Yaşam Hastanesi´nde görevini sürdürecek. Mesleki kariyerine Yaşam Hastanesi´nde devam etmeye karar veren Op. Dr. Serbest´in  Kırıkkale´de sıklıkla sorulan bayan hekim talebine Yaşam´da cevap vermesi bekleniyor. Başarılı bir kariyere ve sağlık tecrübesine sahip olan Serbest, Yaşam Hastanesi´nde çalışacak olmanın heyecanı içinde olduğunu belirtti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false