Yaşam´da Göz Polikliniği Op. Dr. Şenol Önder´e emanet

Yaşam´da Göz Polikliniği Op. Dr. Şenol Önder´e emanet

Yaşam´da Göz Polikliniği Op. Dr. Şenol Önder´e emanet

 

Göz´de Önder farkı

?İMKANLARIMIZ GAYET İYİ?

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nde Göz Polikliniği Kırıkkale´nin yakından tanıdığı Op. Dr. Şenol Önder´e emanet. Önder, poliklinikte neler yapabildiklerini anlattı.

KLİNİK ORTAMI GÜZEL

Hastanenin en çok ilgi gören bölümlerinden biri olan Göz Polikliniği konusunda bilgiler veren Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şenol Önder, ?İyi ve donanımlı bir kliniğimiz mevcut. Gerek muayene ve gerekse operasyonlar konusunda yeterli donanıma sahibiz. Kliniğimizde her türlü göz muayenesini yapabiliyoruz. Ayrıca ameliyatlarımızı da gayet güzel ve uygun bir ortamda gerçekleştiriyoruz? dedi.

NELER YAPILABİLİYOR?

Önder, klinik olarak ne tür ameliyatlar yaptıkları konusunda bilgi verdi ve ?Burada Fako yöntemiyle katarak ameliyatları yapabiliyoruz. Şaşılık ameliyatı, gözyaşı kesesi ameliyatı, Şalozyon, Pterjium, göz kapağı ameliyatı gibi uygulamalarımız ve operasyonlarımızı rahatlıkla gerçekleştirebilecek imkanlara sahibiz. Kliniğimiz teknik cihazlar bakımından yeterli donanıma sahip. Ameliyathanemizde de gerekli donanımlarımız mevcut? diye konuştu.

HALKIN İLGİSİ YÜKSEK

Hastanenin Göz Polikliniği hasta kabul edilmeye başlanmasıyla birlikte büyük ilgi görüyor. Op. Dr. Şenol Önder´in Kırıkkale halkı tarafından da tanınıyor olması ilgi çekiyor. Önder, polikliniğe gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi ve Kırıkkale halkının tercihine teşekkür ederek, ?Bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Onların göz sağlığı bizim için önemli. Herkese sağlıklı günler diliyoruz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false