Anahtar Kelimeler: Yaşam Parkinson programı

Yaşam´da Parkinson programı

Yaşam´da Parkinson programı

Yaşam´da Parkinson programı

Programa davetlisiniz

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi önemli bir etkinlik ve programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Hastanede ?Parkinson Hasta Okulu? isimli bir program gerçekleştirilecek.

ÖNEMLİ BİR PORGRAM YAPILACAK

Kırıkkale Yaşam Hastanesi önümüzdeki günlerde önemli bir programa ev sahipliği yapacak. Toplumda yayın olarak dikkat çeken Parkinson Hastalığı konusunda bir etkinlik ve program gerçekleştirilecek. Hastaneden verilen bilgide 20 Şubat tarihinde saat 15:00 ila 17:00 arasında ?Parkinson Hasta Okulu? isimli bir program gerçekleştirileceği bildirildi. Programda Parkinson Hastalığına dikkat çekilecek, bu hastalığın nedenleri anlatılacak, hastalığa yönelik beslenme şekli ve fizyoterapi ile tedavi yöntemleri konuşulacak.

HERKES KATILABİLİR

Konuyla ilgili açıklamada, ?Yaşam Hastanesinde 20 Şubat´ta 15:00-17:00 saatleri arasında, Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. YAKUP TÜRKEL, Diyetisyen ECEM ARSLAN ve Ftr Uzmanı Dr. ÖZLEM LATİFE YILMAZ´ın katılımlarıyla "Parkinson Hasta Okulu" programı düzenlenecektir. Programda Parkinson´un tanımı, hastalığa karşı beslenme şekli ve fizyoterapi yöntemleri konusunda bilgiler verilecektir. Programa bekleriz? denildi. Programa isteyen herkesin katılabileceği ve hastalıkla ilgili bilgi alıp, beslenme şekle ve tedavi yöntemleri konusunda bilgi sahibi olabileceği vurgulandı.

NELER KONUŞULACAK

Programda Nöroloji Hekimi Doç. Dr. Yakup Türkel, ?Parkinson Hastalığı nedir? Nasıl anlaşılır? Tedavi yöntemleri nelerdir?? konulu sunum yapacak. Diyetisyen Ecem Arslan ?Parkinson hastalığında beslenme ve günlük yaşam önerileri? konulu sunum yapacak. FTR Uzmanı Dr. Özlem Latife Yılmaz ve Fizyoterapist Mustafa Yaka ile Fizyoterapist Gizem Dağdeviren ?Parkinson hastalığında fizyoterapi? konulu sunum yapacaklar.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli