Yaşam´dan Parkinson hastalarına jest

Yaşam´dan Parkinson hastalarına jest

Yaşam´dan Parkinson hastalarına jest

Parkinson Haftası´nda

fark ücreti alınmayacak

Yaşam Hastanesi 9-14 Nisan´da etkinlikleri yapılacak olan Parkinson Haftası münasebetiyle Parkinson hastalarından fark ücreti almayacak. 

PARKİNSON JESTİ

Kırıkkale Yaşam Hastanesi 9-14 Nisan tarihleri arasında etkinlikleri gerçekleştirilecek olan Parkinson Haftası münasebetiyle Parkinson hastalarına jest yaptı. Hastaneden yapılan açıklamada belirtilen tarihler arasında Parkinson hastalarından fark ücreti alınmayacağı bildirildi. Hastanenin Nöroloji Hekimi Doç. Dr. Yakup Türkel, bu yıl ?Parkinson´u beraber yenelim? sloganı ile Parkinson hastalığına dikkat çekmeye çalıştıklarını ve hastane olarak da Parkinson hastalarına jest yaptıklarını söyledi.

ÜCRET ALINMAYACAK

Doç. Dr. Türkel, ?Dünya Parkinson Haftası münasebetiyle 9-14 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu yılın sloganı ?Parkinson´u beraber yenelim? olarak belirlendi. Biz de hastane ve Nöroloji Polikliniği olarak Parkinson rahatsızlığına dikkat çekmek ve bu rahatsızlıktan muzdarip olanlara jestte bulunmak maksadıyla muayene ve tetkiklerinde 9-14 tarihleri arasında fark ücreti almayacağız? dedi. Doç. Dr. Türkel, belirtilen tarihler arasında Parkinson hastalarını ücretsiz muayene ve tetkik için beklediklerini söyledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false