YAŞLILARIN EVLERİ TEMİZLENDİ

YAŞLILARIN EVLERİ TEMİZLENDİ

YAŞLILARIN EVLERİ TEMİZLENDİ

Güzel bir çalışma

 

Keskin İlçe Kaymakamı Muammer Köken´in girişimleriyle başlatılan ?Evde Yaşlı Bakım ve Temizliği? projesi kapsamın da engelli oğluyla birlikte yaşayan, ilerlemiş yaşı nedeniyle günlük temizliğine yeteri kadar yapamadığı için evi çöp eve dönen vatandaşın evi temizlendi.

 

EV KULLANILMAYACAK HALDEYDİ

Bozkurt Mahallesinde mental engelli oğluyla yaşayan yaşlı teyzenin evine giden proje çalışanları, uzun süredir temizlik yapılmayan evde duvarların örümcek ağı ile kaplandığı, mutfak ve diğer yaşam alanlarının sağlığa uygun olmadığını gördü. 4 kişilik ekip yoğun ve özverili çalışmayla, evde kullanılmayacak durumda olan eşyaları atıp daha temiz eşyaları yerleştirdi. Ekipler Odalarda boya badana yaparak evin daha hijyenik ve sağlıklı yaşanır hala getirdiler.

 

OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK

İlçe Kaymakamı Muammer Köken; ilçede yürütülmekte olan bu proje ile birçok yaşlı ve engelli vatandaşın evlerinin düzenli bir şekilde temizlendiğini, projeden çok fazla olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. Köken, bu vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamaları için sürekli olarak evlerinin temizleneceğini söyledi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false