Anahtar Kelimeler: Yatırımların takipçisiyiz

?Yatırımların takipçisiyiz?

?Yatırımların takipçisiyiz?

?Yatırımların takipçisiyiz?

 

Can´dan basın toplantısı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililerle buluştu. Can vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalar yaptı. Can, Kırıkkale´ye yapılacak olan her işin takipçisi olduklarını ifade etti.

KÖY YOLLARI YAPILACAK

AK Parti İl Başkanlığı binasında basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve İl Başkanı Mürsel Akçay ortak basın toplantısı düzenledi. Halk günü etkinliği kapsamında vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Ramazan Can vatandaşlarla buluşma öncesi basın mensuplarına yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Açıklamasına Ramazan ayı kutlaması ile başlayan Milletvekili Ramazan Can Ulaştırma bakanlığı ile daha önce yapılan görüşmeler neticesinde köy yollarının yapım işleminin karayolları tarafından yürütülmesi işlemleri için son aşamaya gelindiğini ifade etti. Silah Organize Sanayi bölgesinin ikinci ihalesinin yakın bir zamanda yapılacağının ifade eden Can ?Yoğun meclis çalışmalarımız nedeniyle her hafta Kırıkkale´ye gelemiyoruz. Ancak Kırıkkale´de yaşanan gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz? dedi.

ALMANYA VE HDP´YE KINAMA

Açıklamasına ermeni soykırımı kararını tanıyan Almanya´yı ve meclis kınama bildirgesine imza atmayan HDP milletvekillerini kınayarak başlayan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ?Ramazan Ayının bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Teşkilat olarak Ramazan ayında her akşam bir mahallemizde halkımızla bir araya geleceğiz. Akşamları da cumhuriyet meydanında belediyemiz tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde yine halkımızla bir araya geleceğiz. Üye sayılarımızın artırılması için teşkilatımız son derece aktif bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir. Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızla ayrı ayrı yaptığımız görüşmelerde kendilerini Kırıkkale´ye davet ettik. Hem cumhurbaşkanımız hemde başbakanımız ayrı ayrı Kırıkkale´ye geleceklerini bildirdiler. Bunun için hazırlık çalışmalarımız devam etmektedir? dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı