Anahtar Kelimeler: Yeni okula ihtiyaç kalmadı

Yeni okula ihtiyaç kalmadı

Yeni okula ihtiyaç kalmadı

Yeni okula ihtiyaç kalmadı

Okullaşma oranı iyi

Yuva mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Osman Gazi Mahallesindeki Özel Eğitim Okulu ve Yahşihan Yeni Sanayi Bölgesinde başlayan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatları hızla ilerliyor.

İNŞAAT ALANINDA İNCELEME

Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin devam eden okul inşaatlarını gezdi yerinde incelemelerde bulundu, inşaatların son durumlarıyla ilgili bilgi aldı. İnşaatlarda incelemelerde bulunan Müdür Çetin ?2017 itibariyle inşaatına başlanan ve hızla devam eden, Yuva mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Osman Gazi Mahallesindeki Özel Eğitim okulu ve Yahşihan Yeni sanayi bölgesinde başlayan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi inşaatlarının geldiği aşamayı yerinde gördük. Eğitime yönelik yatımlarımızın hızla yükselmesi her geçen gün artarak devam etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kaliteli bir eğitim hizmetinin verilmesi için fiziksel mekânın öneminin farkındayız. Devletimizin bütün imkânlarını en verimli şekilde kullanarak güzel eğitim ortamları oluşturmanın gayreti içerisindeyiz? diye konuştu.

OKULLAR İYİLEŞTİRİLDİ

Çetin ?Bundan sonra Kırıkkale´mizin yeni okul ihtiyacından çok mevcut okullarımızın yenilenmesine ihtiyaç olduğunu söyleyebiliriz. İlimizde son 2-3 yılda elimizin değmediği iyileştirme yapmadığımız okulumuz yok gibi buna rağmen bazı okullarımızın ihtiyaca cevap vermenin çok ötesinde olduğunu görüyoruz bu gibi binalarımızın yerine yenilerinin yapacağız. Kaletepe Mahallesindeki okulumuzun eski binasının bir bölümü yıkımı tamamlandı. Yenisinin inşaatına hemen başlıyoruz. Eğitime verdikleri destekten dolayı Sayın Valimize, Vekillerimize, İl Özel idaremize, desteği emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false