Anahtar Kelimeler: Yeni yağış uyarısı

Yeni yağış uyarısı var!

Yeni yağış uyarısı var!

Yeni yağış uyarısı var!

Yağışlara dikkat!

Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu´nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Toroslar mevkii ile Kırıkkale, Tokat ve Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YURTTA HAVA DURUMU

Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu,  Doğu Akdeniz, İç Anadolu´nun güney ve doğusu,  Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu,  Toroslar mevkii ile  Kırıkkale,  Tokat ve  Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu,  Doğu Akdeniz, İç Anadolu´nun güney ve doğusu,  Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu,  Toroslar mevkii ile  Kırıkkale,  Tokat ve  Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği sanılıyor.

YAĞIŞLAR İÇİN UYARI

Yağışların;  Trabzon,  Gümüşhane,  Bayburt,  Rize,  Artvin,  Kars,  Erzurum ve  Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu´nun doğusunda güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.  Ankara ve Kırıkkale çevresi parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde il merkezi ve doğu ilçelerinde kısa süreli sağanak yağışlı olacak, sıcaklık değeri ise 28 derece olarak tahmin ediliyor.

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli