Anahtar Kelimeler: Yeni yıla huzurlu girdik

Yeni yıla huzurlu girdik

Yeni yıla huzurlu girdik

Yeni yıla huzurlu girdik

Sorun yaşanmadı

Kırıkkale Valisi Dr. M.İlker Haktankaçmaz ve protokol üyeleri 2007´nin son, 2018´in ilk saatlerini mesaide olan kamu kurumlarını ziyaretle geçirdi.

YENİ YILLARINI KUTLADILAR

Yeni yıl gecesi mesaide olan kamu çalışanlarına ziyaretlerde bulunan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz ve il protokolü üyeleri yeni yılda çalışmalarını sürdüren kurumlara ziyaretlerde bulundular. İtfaiye, polis, jandarma ve acil sağlık çalışanlarına ziyaretlerde bulunan Vali M. İlker Haktankaçmaz, kamu çalışanlarına görevlerinde başarı ve sıkıntısız bir nöbet dileklerinde bulundu. Polis ve jandarmanın yol kontrol noktalarına ziyaretlerde bulunan Vali Haktankaçmaz, kontrol noktalarında bulunan vatandaşların ve kamu personelinin yeni yıllarını kutladı.

BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

Yeni yılın tüm insanlık için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Haktaçmaz, Türkiye için 2018´in 2017 yılından daha güzel olmasını, barış ve huzur içinde geçecek bir yıl olması arzusunu dile getirdi. Haktankaçmaz ve beraberindekiler ayrıca Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi, Kırıkkale-Ankara karayolu yol uygulamasında bulunan ekipleri ve 112 Acil Çağrı Merkezi´nde çalışanları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

DAHA İLERİYE GİDECEK

 Ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanvekilimiz Mutlu Erol Bakır ise ?İlimiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2018 yılında İlimizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlimizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. 2018 Yılı Hayırlara Vesile Olsun İnşallah. Bu duygu ve düşüncelerle yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlar saygı ve sevgiler sunarım? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false