Anahtar Kelimeler: Yerlikaya sohbet için geldi

Yerlikaya sohbet için geldi

Yerlikaya sohbet için geldi

Yerlikaya sohbet için geldi

Sohbet programına katıldı

Eski Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu, eski Sivas Milletvekili ve Cumhurbaşkanı´nın Danışmanı Hamza Yerlikaya, TÜGVA tarafından düzenlenen sohbet programına katılmak için Kırıkkale´ye geldi.

SOHBETE KATILDI

Eski milli sporcu, dünya ve olimpiyat şampiyonu, 23. Dönem AK Parti Milletvekili ve Cumhurbaşkanı´nın danışmanı Hamza Yerlikaya önceki gün Kırıkkale´ye geldi. TÜGVA´nın yaptırmış olduğu binayı görmek ve sohbet programına katılmak için Kırıkkale´ye gelen Yerlikaya keyifli anlar yaşadı. TÜGVA ev sahipliğinde gerçekleştirilen sohbet programına katılmak için Kırıkkale´de olan Yerlikaya´nın sohbetine ilgi de yüksek oldu.

KEYİFLİ SOHBET OLDU

Yerlikaya´nın ziyareti ve sohbet programına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Savaş Geyik, Siyasi ve Hukuk İyleri Başkanı Arap Ali Cengiz, Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak,  Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy ve daha bir çok kişi iştirak etti. Sohbetin çok keyifli geçtiği, ülke meseleleri üzerine konuşmalar ve fikir alışverişi yapıldığı bildirildi.

DAĞDELEN´DEN ZİYARET AÇIKLAMASI

Ziyaret konusunda sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Eski Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu, asrın güreşçisi olarak anılan ve 23. Dönem AK Parti Sivas Milletvekili,Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı, Hamza Yerlikaya Kırıkkalemizi şereflendirdi. Yerlikaya, TÜGVA´da katılmış olduğu programdan sonra, Merkez İlçe Başkanımız Haydar Bozdemir ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanımız Arap Ali Cengiz, Yerel Yönetimler Başkanımız Savaş Geyik ile bir araya gelerek sohbet etti? dedi. Ziyaretinden ötürü Yerlikaya´ya teşekkür edildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false