YGS´de yine ABC Eğitim Kurumları klasiği yaşandı

YGS´de yine ABC Eğitim  Kurumları klasiği yaşandı

YGS´de yine ABC Eğitim Kurumları klasiği yaşandı

Güleç, sonuçları ilan etti

Kırıkkale´de 25 yıldır çok sayıda eğitim başarısına imza atan Özel ABC Eğitim Kurumları, 2017 YGS sonuçlarına göre Kırıkkale il birincisi olmuştur.

GÜLEÇ´TEN SONUÇ AÇIKLAMASI

2016 -2017 Eğitim öğretim yılının üniversite sınavlarında ilk aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)´nın sonuçları açıklandı. 28 Mart´ta açıklanan sınav sonuçlarına göre ABC Eğitim Kurumlarında ilk 1000´de 5, ilk 5000´de 17, ilk on binde 42, ilk yirmi binde 65 öğrenci çıkararak tarihi bir rekora imza attı. Yükseköğretime Geçiş Sınavı´nda (YGS) ABC Eğitim Kurumları öğrencileri aldıkları derecelerle farkını ortaya koydu. Üniversiteye girişte ilk aşama olan YGS´de sorular zor olmasına rağmen öğrencilerimiz beklediğimizin üstünde bir başarıya imza attı.

25 YILLIK BİLGİ BİRİKİMİ

ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç kurulduğu yıllarından bu yana geçen süre içinde eğitim hayatında sürekli başarılarla gündeme geldiklerini anlatan ?Bu başarı, bize güvenen çok değerli velilerimizin ve öğrencilerimizin başarısıdır. Gece gündüz büyük bir özveri ile çalışan idari ve öğretmen kadrosu, Kırıkkale´mizin çok değerli insanlarına layık olma çabasını göstermişler ve öğrencilerimizi her geçen gün daha büyük bir enerji ile geleceğin bilim dünyasına taşımayı hedeflemişlerdir. Önce Kırıkkale´nin eğitim hayatına bu güzel renk ve dokuyu taşıyan değerli halkımıza ve sonrasında bizi mahcup etmeyen çok kıymetli öğrencilerimize, velilerimize, fedakâr idari kadromuza ve öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum. 25 yıllık bilgi birikimimizle ABC Eğitim Kurumları olarak yolumuza devam edeceğiz. Ülkemizin eğitimine katkı sunmaya, eğitimdeki bilgi birikimimizi bütün öğrencilerimize ulaştırmaya çalışacağız? diye konuştu.

BAŞARI GÖSTERMEK İSTİYORUZ

Harun Güleç ?Öğrencilerimizden Özel GÜLEÇ ABC Fen Lisesi öğrencisi Ahmet KELEŞ YGS-1 puan türünde Türkiye 868´ncisi YGS-5 puan türünde Türkiye 655´ncisi ve YGS-6 puan türünde Türkiye 670´ncisi, Kırıkkale Fen Lisesi öğrencisi Muhammed Yusuf BAYKAL YGS-2 puan türünde Türkiye 747.si olarak puan türlerinde Kırıkkale il 1.si olmuştur. Öğrencilerimizden Kutay İlmen Aytekin, Mehmed Zahid YILDIZ ve Yasin SAĞLAM aldıkları sonuçlarla Kırıkkale de ilk 5 içerisinde yer almışlardır. ABC Eğitim Kurumları öğrencilerinin %99´u 180 ve üzeri puan alarak Kırıkkale´de kitlesel başarıda da birinci olmuştur. En başından bir plan koyduk önümüze ve o plan dahilinde öğrencilerimizle çalıştık. Çok mutluyuz, emeğimizin karşılığını aldık. Daha fazla çalışıp Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) büyük bir başarı göstermek istiyoruz.? diye ifade etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli