Anahtar Kelimeler: çalışmaları sürüyor

YHT çalışmaları sürüyor

YHT çalışmaları sürüyor

YHT çalışmaları sürüyor

Çalışmalar ne aşamada?

 

 

TCDD İşletmeleri 2. Bölge Müdürü Abuzer Karadağ, projenin tahmini olarak 2021 yılında tamamlanacağını söyledi. Karadağ, il koordinasyon kurulu toplantısında hızlı tren çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

YENİDEN TARİH BELİRLENDİ

Yerköy-Sivas ile Sorgun-Akdağmadeni arasındaki alt yapı işlerinin tamamlandığını dile getiren Abuzer Karadağ, bölgede 4 projeden 3 tanesinin tamamlandığını, bir tanesinin ise sürdüğünü ifade etti. TCDD İşletmeleri 2. Bölge Müdürü Abuzer Karadağ, ?Yerköy-Kayaş arasında devam eden çalışmalar yüzde 30 seviyelerinde.  Özellikle Kırıkkale-Ayaş arasındaki çalışmalar hızla devam ediyor? dedi. TCDD İşletmesi 2. Bölge Müdürü Abuzer Karadağ, Karadağ, il koordinasyon kurulu toplantısında hızlı tren çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

KIRIKKALE-YOZGAT YOLU

Vali Kemal Yurtnaç´ın ?bu hızla devam ederse ne zaman biter?´ sorusuna ise  Abuzer Karadağ, ?Bu konuda herhangi bir bilgisi olmadığını belirterek, ?Cumhurbaşkanımız bu konuyu geçenlerde Sivas´ta gündeme getirdi. Bu konuda sıkıntının olduğunu, bu sıkıntını üzerine gideceğini söyledi. Evet doğru bir sıkıntı var ama şuanda hızla devam ediyor. Tahmin ediyorum 2020-2021 arasında Ankara-Sivas devreye girer. Şuanda özellikle Ankara-Kırıkkale arasında biraz zaman alıyor. Yerköy- Yozgat-Sivas arası üst yapı ihalesi yapıldı. Bu ara çabuk biter. Ancak Kırıkkale-Ankara arası biraz zaman alabilir? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli