Yılın Mikrofon Ödülleri sahiplerini buldu

Yılın Mikrofon Ödülleri sahiplerini buldu

Yılın Mikrofon Ödülleri sahiplerini buldu

Ödüller dağıtıldı

Kırıkkale´de 6 yıldır faaliyet gösteren Kanal Siyaset´in düzenlediği ?Yılın Mikrofon Ödülleri´ sahiplerini buldu. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Toplantı salonunda yapılan ödül töreninde geniş katılım oldu

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Toplantı salonunda Kanal Siyaset tarafından hazırlanan Mikrofon Ödül törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Baro Başkanı Av. Erol Çakır, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, ilçe belediye başkanları, birim müdürleri, siyasi parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

SLAYT GÖSTERİSİ YAPILDI

Yılın Mikrofon Ödülleri töreninin açılış konuşmasını Kanal Siyaset Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yaman yaptı. Yaman konuşmasında, ?Kanal Siyaset olarak 6 yıldır Türkiye´nin 21 ilinde yayın yapıyoruz kanal siyaset dışında güncel haberle ve spor haberleri yayını yapıyoruz. Bütün alanda hizmet veriyoruz bizi mutlu ettiniz sokak röportaj ve her alanda bulundum çalışmalarımız devam ediyor? dedi. Yaman´ın konuşmasının ardından Kanal Siyaset´in hazırladığı slayt gösterisi katılımcılara izletilirken, gösterilen slayt büyük ilgi gördü.

DİNÇ KONUŞMA YAPTI

Slayt gösterisinin ardından konuşma yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ?Kanal siyaset Çankırı´da bizlerde ağırladık. Yaptığımız hizmetleri anlattık güzel bir birliktelik oldu. Kırıkkale bizim sınır şehrimiz. Birçok Çankırılı da buruda var Kırıkkale, Çankırı farklı görmek mümkün değil büzlerde bu davete icap ettik. Gazeteciler günün kutluyor. Bende bir dönem içinde olduğum meslek ne kadar zor olduğunu biliyorum. Gazeteciler fedakâr insanlardır. Gazetecilere Allah kolaylık versin bir birimize destek vermeliyiz, bir sürü çalışma yapıyoruz gazeteler olmasa bizim kendi gücümüz, kendi sesimiz geniş kitlelere ulaşmaz. Gözümüz kulağımız basın oluyor. Bazen hoşumuza gitmeyen işler oluyor. Anlımız ak, başımız dik olduktan sonra hiç bir şeyden çekinmeyelim? ifadelerini kullandı.

DEDİKODU ÇOK OLUYOR

Ödül töreninde konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ise yaptığı konuşmada, ?Basın mensupları her zaman bizim sesimiz oluyorlar. Kırıkkale´den öte Türkiye´ye sesimizi duyuyorlar, 11 aydır aday adaylığı süreci ile Keskin´de yaşamamın ardından basın ile sokak sokak takip ettiler. Zor bir işi yapıyorlar, diğer vekillerinde selamı var. Televizyon işi zor iş devasa kuruluşlar kapandı. Allah basına kolaylık versin, Kırıkkale´de güzel şeyler oluyor Afyon´da toplantımız oldu. Orta Anadolu en geri kalmış illeri olması hasebiyle hizmet getirmek için diğer vekillerle görüşmeler yapıyoruz küçük illerde dedikodu çok oluyor? şeklinde konuştu.

İŞİMİZE BAKMALIYIZ

Öztürk, ?Artık dedikoduya bakmadan işimizi yapmalıyız sorunlarımızı Milletvekilimiz Ramazan Can Başbakanımıza ileti, bölgemize gelmeyen hizmetler 26. Dönemde getirmek istiyoruz. Adalet bakanımız ile mini toplantı yaptık, kırsal kalkınma için komisyon kurmak istiyoruz iç Anadolu´da komşu illerimiz tulum çıkardı boş şeylerle uğraşmaya vaktimiz yok 13 yıl içinde yapılan performansı bölgelere taşıyacağız. Koordine içerisinde eksikleri taşımak suret ile Allah´ın rızasını vatandaşın takdiri kazanmak istiyoruz. Rabim bizi siyasetçileri komşu illerimizi bu makûs tarihi yenmek istiyoruz.  Ankara´da bir Kırıkkale gördük, 280 bin Kırıkkale de Ankara´da gördüm Kırıkkale´nin gücü Ankara´da da var hep birlikte güç birliği yapmalıyız? dedi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi ve kendi dalında başarılı olan isimlere ödülleri verildi. Sitemiz adına ödülü ise Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır aldı. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli