Yılın öğretmeni hediyeyi kaptı

Yılın öğretmeni hediyeyi kaptı

Yılın öğretmeni hediyeyi kaptı

Arçelik´ten jest!

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Yılın Emekli Öğretmenine hediyesi verildi.

TÖREN YAPILDI

Arçelik Firmasının 81 ilde yaptığı anketler sonucunda, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, yılın emekli öğretmeni seçilen, Mustafa Akar´a hediyesi yapılan bir törenle verildi. Zafer Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Arçelik Firmasındaki Ödül Törene Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Arçelik Firması Kırıkkale Yetkilisi İhsan Kurtoğlu ve diğer davetliler katıldı. Arçelik Firması Kırıkkale Yetkilisi İhsan Kurtoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Türkiye´de bulunan tüm Arçelik Bayileri olarak yapılan bir anketle, yılın emekli öğretmeni seçilen Mustafa Akar´a bir hediye vereceklerini söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin de bu uygulamanın diğer firmalara da örnek olması gerektiğini belirterek, Arçelik Firması yetkililerine teşekkür etti.

VALİ TEBRİK ETTİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, öğretmenlerimizin hayatımızda önemli bir yere sahip olduğunu, bu tür örnek davranışların artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.

Ödül Töreninde konuşan Vali Ali Kolat; ?Her şeyden önce, öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Vefat edenleri rahmetle anıyoruz. Emekli olanlara sağlık, sıhhat ve huzur diliyoruz. Bizler millet olarak öğretmenlerimizi seviyoruz. Öğretmenlerimizin ayrı bir yerleri var. Firmalarımızın da sosyal etkinlikler anlamında, bu tür etkinlikleri destek vermeleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Arçelik Firmasının Türkiye genelinde yaptığı bu uygulama bizleri çok mutlu etmiştir. Öğretmenlerimize karşı hepimizin sorumlulukları vardır.  Bu güzel davranışlarından dolayı, firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Öğretmenimize de sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum.? dedi. Konuşmalardan sonra, yılın emekli öğretmeni seçilen Mustafa Akar´a ödülü, Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından verildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false