Yılmazer son gelişmeleri değerlendirdi:

Yılmazer son gelişmeleri değerlendirdi:

Yılmazer son gelişmeleri değerlendirdi:

?Cumhurbaşkanı hepimize büyük ders veriyor?

?Yorgunluğu olana ?bırakın gidin´ diyor?

Avukat Mehmet Yılmazer, son siyasi gelişmeler ve özellikle Cumhurbaşkanı´nın teşkilatlara yönelik açıklamalarını değerlendirdi ve teşkilatlardaki metal yorgunluğu ve Cumhurbaşkanı´nın bu konuya dair tesbitleri ile açıklamalarına dikkat çekti.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Yılmazer açıklamasında şunları söyledi:

Cumhurbaşkanımız bir süredir Belediyeler ve Teşkilatlardaki metal yorgunluğundan söz ediyor.

Birkaç gündür ise metal yorgunluğu olanlara ?bırakın gidin? diyor.

Peki bırakıp giden oldu mu?

Hayır olmadı.

Bakın psikoloji bize şunları öğretir; karşı konulamaz bir dürtü ile aslında birey onun için hoş olmayan gerçeklerden kaçmaya çalışır. İnsan zihninin ilkel egosu, bir savunma mekanizması geliştirerek beynin kaldıramayacağı kadar fazla stres üreten tüm gerçekleri reddeder. Yani gerçekleri inkarı seçer.

Evet?Psikoloji bize bunları öğretirken yüce dinimiz İslam ise bunun nefsani bir şey olduğunu ve nefsimizi yenmeyi öğretir, öğütler.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın partimizin genel başkanı olmadığı dönemde parti teşkilatlarımızda bazı deformasyonların olduğu açık bir gerçek. Birileri birilerinin adamı kontenjanından İl Başkanı, Belediye Başkanı oldular/olabildiler. Bu durum belli olumsuzlukları da beraberinde getirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şu an parti genel başkanı. Elinde somut rakamlara dayanan, bilgi ve belgeye dayanan raporlar var. Yani kimin ne yaptığını, ne yapmadığını çok iyi biliyor. İstese hemen bugün atalete düşmüş teşkilatları ve belediye başkanlarını görevden alır.

Peki bunu neden yapmıyor ?

Neden işi bize bırakmadan gerekli adımı atın diyor ?

Aslında kendisi de gitmesi gerekenlerin gerekli adımları atmayacağını çok iyi biliyordu. Bildiği gibi de oldu.

Hepimize bir ders veriyor.

Yineliyorum; CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN HEPİMİZE BÜYÜK BİR DERS VERİYOR.

Ak Partimizde bırakması gerektiği halde bırakmayanlar ya siyasi ikballerini parti ve ülke menfaatlerinden önde tutanlar ya da gerçeklerden kaçan ve imani zaafları olanlar var. Ve bundan sonra istifa etmek zorunda kalacak olanlar, görevden alınacak olanlar bu iki gruptan birine ya da her ikisine birden mensup olanlar olacak.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu bilmemizi, bunları görmemizi istiyor.

Bunlar o kadar aymaz ve dava kültürüne öyle uzaklar ki ; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın, en yüksek makam olan Cumhurbaşkanlığı makamını ülkesi ve partisi için Abdullah Gül´e bıraktığını dahi hatırlamıyorlar. Bu makam hırsı ile gerçekten kaçanlar korkunun ecele faydası olmadığını kısa sürede görecekler.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false