Anahtar Kelimeler: Yılmazer Sungur ziyaret

Yılmazer´den Sungur´a ziyaret

Yılmazer´den Sungur´a ziyaret

Yılmazer´den Sungur´a ziyaret

Fikir alışverişi yaptılar

Sosyal medyadaki paylaşım, açıklama ve yorumları ile basında sık sık yer alan Avukat Mehmet Yılmazer, Kırıkkale´de ziyaretlerine devam ediyor. Av. Yılmazer önceki gün Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´u ziyaret etti.

SOHBET ETTİLER

Kırıkkale´de ziyaretlerini sürdüren Avukat Mehmet Yılmazer, önceki gün de Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sunğur´u makamında ziyaret etti. Ziyaret konusunda bilgiler veren Yılmazer, ?Kırıkkale ziyaretlerimiz kapsamında Yahşihan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sungur´u makamında ziyaret ettik. Yahşihan, Kırıkkale ve Üniversite ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Sungur´a çalışmalarında başarılar dilerim? dedi.

YORUMLAR SÜRECEK

Yılmazer, sosyal medyada Kırıkkale üzerine paylaşım, yorum ve açıklamaları ile dikkat çekiyor. Yerel basının da büyük ilgi gösterdiği açıklamaları sık sık haber konusu olan Av. Mehmet Yılmazer, bu paylaşımları sürdüdereceğine işaret ediyor. Paylaşım, açıklama ve yorumların Kırıkkale´nin daha iyi koşullara gelmesi bakımından önemli olduğuna dikkat çekiliyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli