Anahtar Kelimeler: Yine aday Parti

Yine en çok aday AK Parti´de!

Yine en çok aday AK Parti´de!

Yine en çok aday AK Parti´de!

Kimler aday adayı oldu?

 

Eskiler de var yeniler de! 

24 Haziran tarihinde yapılacak olan erken genel seçimler için bir çok partiden bir çok aday adayı var. Ancak en çok aday adayı yine AK Parti´den çıkıyor. Aday adayları içinde eskiler de var yeniler de?

EN ÇOK AK PARTİ´DE

AK Parti bu seçimde de en çok aday adayına sahip parti olacak gibi. 24 Haziran tarihinde yapılacak olan erken genel seçimler için bir çok partiden bir çok isim aday adayı. Ancak yine en çok aday adayı AK Parti´den çıkıyor. Aday adayları içinde eskiler de var yeniler de. İsim yapmış olanlar da var henüz ismi duyulmamış olanlar da.

İSİMLER ÖNE ÇIKIYOR

24 Haziran´da ki erken seçim için ilk aday adaylığını açıklayan isim Avukat Mehmet Yılmazer oldu. Yılmazer´in uzun süredir bu konuda çalışma yaptığı biliniyordu. Yılmazer il başkanlığı için de Cumhurbaşkanı ile görüşen birkaç isimden biri olmuştu. Şimdi aday adayı olarak da dikkat çekiyor. Berslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz Çerkezoğlu aday adaylığını duyuran ilk isimlerden biri oldu. Çerkezoğlu AK Parti´den aday adaylığını ilan etti.  

İŞTE MUHTEMEL İSİMLER

AK Parti´den aday adaylığını açıklaması beklenen diğer isimler ise şöyle İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Genel Meclis Üyesi Şerafettin Atalay, İl Genel Meclisi eski Başkanı Avukat Orhan Aytekin, eski il başkanı Mürsel Akçay, eski milletvekilleri Mustafa Özbayrak ve Turan Kıratlı, TSO eski Meclis Başkanı Mehmet Güloğlu, ABC Eğitim Kurumları Sahibi Harun Güleç,    Avukat Erhan Erdal, Avukat Mustafa Arslan, Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Acar.

HAZIRLIK YAPILIYOR

Bu isimlerin haricinde yeni birkaç ismin daha aday adaylığı müracaatında bulunması bekleniyor. Müracaatların ise seçim takvimine göre bu hafta içinde başlaması umuluyor. Bununla ilgili partide de hazırlıklar yapılıyor.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli