Anahtar Kelimeler: Yoksullar üşümesin diye

Yoksullar üşümesin diye?

Yoksullar üşümesin diye?

Yoksullar üşümesin diye?

Rahmeteli yardımı!

Kırıkkale Santral Mağazası Sorumlu Müdürü Ali Çeribaş Santral Mağazası Yoksullara ulaştırmak üzere Rahmeteli Gıda Bankası Şubesine giyim yardımında bulundu.

YAŞAMANIN OLMAZSA OLMAZI

Yoksullara ulaştırmak üzere Rahmeteli Gıda Bankası Şubesine giyim yardımında bulunan Kırıkkale Santral Mağazası Sorumlu Müdürü Ali Çeribaş yaptığı konuşmada ?İnsanların birbirlerine muhtaç olmaları, aralarındaki yardımlaşma zorunluluğunu ortaya çıkarır. Yardımlaşma toplum halinde yaşamanın olmazsa olmazıdır. Bizde Sosyal Sorumluklarımızı yerine getiren bir işletme olduğumuz için Yoksulların Bu Karda Kışta üşümemesi için Kışlık giysi yardımında bulunmak istedik " ifadelerine yer verdi.

DEVAM EDECEK

Rahmet Eli Kırıkkale Şube Başkanı Cebrail İBİŞ´te  yaptığı konuşmada ?Resulullah (s.a.v.) Komşusu açken, tok yatan bizden değildir´ buyuruyor. Dernek olarak bu düsturla çalışıyoruz. Kimsesiz ve yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi gönlü kırık insanlarımızın bir nebze de olsun yaralarına merhem olmak amacıyla yola çıkan derneğimiz, gönlü kesesinden daha geniş olan hayırsever kardeşlerimiz sayesinde bilfiil hayır hizmetlerine devam etmektedir.  Siz hayırseverlerin de, çaresiz biçarelere çare olacağınıza gönülden inanarak, hizmetler devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

ÇOK İYİ HESAP ETMELİ

İbiş, ?Cenâb-ı Hakk, ?İyilikte birlikte olmak ve kötülükten sakınmakta birbirinizle yardımlaşın, günah ve düşmanlıkta yardımlaşmayın´ buyuruyor. Zekat vermek, sadaka vermek, darda kalmış bir garibin darlığını gidermek, acılı bir aileyi teselli etmek, hasta ziyaretinde bulunmak gibi daha pek çok şeyi iyilikte yardımlaşma olarak kabul edersek, yardımlaşmanın sınırının sonsuz olduğunu görürüz. Mademki manevi kameranın altındayız, hayırdan her ne yapılırsa misli vaya kat kat karşılığı verilecektir. İnsanoğlu yarın kabir ötesi alemde ne ile karşılaşacağını çok iyi hesap etmelidir? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli