Anahtar Kelimeler: Yolumuz şerit oluyor

Yolumuz 3 şerit oluyor

Yolumuz 3 şerit oluyor

Yolumuz 3 şerit oluyor

Ramazan Can bilgi verdi

TBMM´nin tatile girmesinin ardından ilk kez düzenlenen halk gününe katılan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kırıkkale-Ankara karayolunun sadece bayramlarda değil normal günlerde de trafiği kaldırmadığına dikkat çeken Milletvekili Can yolun 3 şeritli olacağını söyledi.

ÖNEMLİ BİR SÜREÇ

Nöbetçi vekil kapsamında ilimize gelen Milletvekili Ramazan Can, ilk olarak basın mensupları ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığından gündeme dair açıklamalarda bulunan Milletvekili  Can, Türkiye´nin önemli bir süreçten geçtiğini söyleyerek, ?Milletimizin kararlı duruşu ile 15 Temmuz badiresini atlattık. Fakat henüz süreç devam ediyor. Bu süreçte bir kişinin bile mağdur olmaması hepimizin temennisidir. Kendilerini mağdur olduğunu iddia edenlerin müracaatları başladı. İtirazlar gerekli kurumlar tarafından titizlikle incelenecek? diye konuştu.

ÇABALAR SARF EDİLİYOR

İlimizin 3 vekili ile Kırıkkale´nin yatırımlardan nasibini alması için ciddi çaba sarf ettiklerini söyleyen Can, ?İlimiz KOP bütçesine alındı. KOP´a bağlı vilayetler bu bütçelerden yararlanacak. Türkiye genelinde bu bölgelere teşvikler veriliyor. Hemşerilerimizin bu teşviklerden yararlanması için her şeyi yapacağız. Kırıkkale-Ankara arası yollarımız 2x3 olacak. Yol çalışmalarının tamamlanmasıyla Kırıkkale ve Ankara arasında ciddi bir rahatlama olacak. Ayrıca Ankara, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas hızlı tren çalışmalarımız devam ediyor. Biraz çalışmalarda yavaşlama oldu fakat çalışmalarımız devam ediyor? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli