YTÜ-Keskin Gaffar Okan Ortaokulu paydaş okul oldu

YTÜ-Keskin Gaffar Okan  Ortaokulu paydaş okul oldu

YTÜ-Keskin Gaffar Okan Ortaokulu paydaş okul oldu

 

ANLAMLI BİR ÇALIŞMA

 

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Öğrenci Konseyi işbirliği ile yapılacak olan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Keskin Vakıfbank Gaffar Okkan ortaokulunu paydaş okul olarak belirledi.

 

 

 

TOPLANTI YAPILDI

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Öğrenci Konseyi işbirliği ile yapılacak olan sosyal sorumluluk projesinde paydaş okul Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokulu olarak belirlendi. Projenin gerçekleşmesinde sponsorlardan alınacak destek ve geliştirmeye yönelik alanlar ile ilgili toplantı yapan Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokul Okul Müdürü Şaban Kutluca ve YTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı İlhami Taylan Albay, YTÜ Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı İhsancan Çetin, YTÜ Öğrenci Konseyi Temsilcileri Burak Oğuz ve Enes Erkol öğrencilerin en uygun koşullarda eğitim görmesi için gerekli tüm çabaları gösterme niyetinde bulunduklarını belirttiler.


YARDIMDA BULUNULACAK

YTÜ Öğrenci Konseyi´nin görüşmelerde bulunduğu sponsorlardan alınacak olan yapı işleri, kıyafet, kırtasiye ve ayniyat yardımında bulunulacağı belirtildi. YTÜ Öğrenci Konseyi, yapılacak olan yardımlar ile ortaokul öğrencileri eğitim alma konusundaki eksiklikleri gidermek ve okul öğretmenleri ile gelen yardımların en iyi şekilde değerlendirilip uzun vadede başarı olarak karşılığının alınacağını vurgulandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpleri´nin de katılarak çeşitli etkinlikler yapacağı projemizde müzik, görsel sanatlar ve tiyatro gibi sanat dallarını da içereceği, ortaokul öğrencileri ile üniversite öğrencileri 29-30 Mart´ta Keskin ilçesinde buluşacakları kaydedildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false