?Yüreğimizdeki engelleri kaldıralım?

?Yüreğimizdeki engelleri kaldıralım?

?Yüreğimizdeki engelleri kaldıralım?

Kaymakam ziyarette bulundu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve kurum amirleri Keskin´de ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları evlerinde ziyaret edildi.

GIDA PAKETİ VERİLDİ

Kaymakam Köken ve  kurum amirlerimizin tek tek evlerine gidip yakın ilgi gösterdiği ziyaretler de;  Bozkurt Mahallesinde  2 çocuğuyla birlikte yaşayan engelli vatandaşımız Kaymakam Köken ve Sosyal  Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü  Şenel Gökay tarafından  ziyaret edilerek, talep ve sorunları dinlendi. Ziyaret nedeniyle mutlu olduğu görülen aileye gıda paketi verildi.

KAYMAKAM AÇIKLAMASI

Kaymakam Köken, ?İlçemizde tüm engelli vatandaşların sosyal hayata uyum sağlaması, eğitimini tamamlaması, gerekli sağlık hizmetlerinden yararlanması ve ekonomik olarak iyileştirmek için projeler yaptıklarını, binaların ve çevrenin engelli vatandaşlara uygun hale getirilmeye çalıştıklarını ama asıl önemli olan şeyin "yüreğimizdeki engelleri kaldırmadan, engelli vatandaşlarımızı anlayamayacağımızı" söyleyip, tüm engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlarım? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli