Anahtar Kelimeler: Yüzde üzerine çıkmalıyız

?Yüzde 50´nin üzerine çıkmalıyız?

?Yüzde 50´nin üzerine çıkmalıyız?

?Yüzde 50´nin üzerine çıkmalıyız?

Demir açıklamalarda bulundu

 

Düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, yapılacak çalışmalarla yüzde 50´nin üzerine çıkabilmek için tüm Türkiye´yi kucaklayan bir parti olmaları gerektiğine dikkat çekti.

 

DEMİR´DEN AÇIKLAMA

Düzenlenen basın toplantısında konuşan  AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Mehmet Demir, yapılacak çalışmalarla yüzde 50´nin üzerine çıkabilmek için tüm  Türkiye´yi kucaklayan bir parti olmaları gerektiğine dikkat çekti. AK Parti  Kırıkkale Milletvekilleri  Ramazan Can ve Mehmet Demir,  AK Parti  Kırıkkale İl Binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı süresince milletvekilleri son iki senede  Kırıkkale´de yapılan icraatlardan bahsetti ve yapılması planlananları anlattı.

 

YÜZDE 50 AÇIKLAMASI

Parti politikalarını anlatmak amacıyla hiçbir ayrımda bulunmayacağını ifade eden  AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Mehmet Demir, "PKK´lı olmayan DHKP/C´li olmayan FETÖ´cü olmayan hangi düşüncede olursa olsun  AK Parti´ye kazandırmak için  AK Parti´nin icraatlarını, politikalarını anlatmak için  AK Parti´ye karşı bir kini varsa, bunu yumuşatmak için onun ayağına da giderim, evine de giderim, gideceğim, gitmeye de devam edeceğim. Bizim  Türkiye´de yüzde 50´nin üzerine artık geçmemiz lazım, yüzde 49,9 olsa bu bize yetmiyor artık" şeklinde konuştu.

 

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Basın açıklaması sırasında  Kırıkkale´deki yapılan imar çalışmalarından, ekonomik faaliyetlerden bahseden ve özellikle gölet çalışmalarındaki dikkat çeken artışa değinen  AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili  Ramazan Can, " Hasandede Göleti´ni bitirdik, Cinali Göleti, Ceritliköyü Barajı,  Sulakyurt Barajı, Akçakavak Barajı,  Mahmutlar Şarklısı Göleti, şu an ihale çalışmaları devam göletlerimiz var. Bunun haricinde  Hamzalı Barajı´nın sulama sistemleri var. Orada da ciddi şekilde çeltik ekimi söz konusu,  Kırıkkale´de pirinç ekimi çok duyulmamış bir durumdur. O bölgede 5 bin ton kapasiteli çeltik üretimi söz konusu. Dolayısıyla  Hamzalı sulama sistemleriyle beraber yine yeni bir sulama sistemi ile yaklaşık 170 bin dönümlük arazide bu arazinin 110 bin  Kırıkkale´ye ait motorlu bir sistemle  Kızılırmak´tan  Delice ovasına su verecek bir proje üzerinde çalışmalarımız sürüyor" dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli