Anahtar Kelimeler: Zehir tacirlerine geçit

Zehir tacirlerine geçit yok!

Zehir tacirlerine geçit yok!

Zehir tacirlerine geçit yok!

Polis izin vermiyor!

Kırıkkale-Kırşehir-Ankara karayolları üzerinde, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda zehir tacirlerine geçit verilmiyor. KOM ekipleri farklı tarihlerdeki çalışmalarda gerçek ve kurusıkı tabanca, uyuşturucu madde, kaçak sigara ile cinsel içerikli materyaller ele geçirdi.

8 ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından son 20 gün içinde gerçekleştirilen 45 farklı olayda, 62 zanlı ve 2 suça sürüklenen çocuk yakalanarak Kırşehir Adliyesi´ne sevk edildi.  Asayiş şube ekipleri kent genelinde yaptığı huzur operasyonu ve şok uygulama çalışmalarında 7 kurusıkı ve 1 adet gerçek silah ele geçirdi.  Olayla ilgisi olduğu iddiası ile 8 zanlı adliyeye sevk edildi.

1 SAHTE NÜFUS CÜZDANI

KOM Şube ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda ise 30, 35 gram esrar maddesi, 35 sentetik hap, 349,94 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi, 37 kök hint kenevir bitkisi, cinsel istismarda kullandığı öğrenilen 9 dijital materyal ve 1 sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi. Ayrıca, Kırşehir-Kırıkkale karayolu Hamit köyü kavşağında yapılan asayiş uygulamasında, Kırıkkale yönüne gitmekte olan bir otomobilde, çeşitli markalarda 20 bin 55 paket kaçak sigara ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, ?Önleyici polislik hizmetleri kapsamında önümüzdeki günlerde de suç ve suçlu ile mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir." ifadeleri kullanıldı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli